2777
2789
عنوان

یهو بهم میریزم

130 بازدید | 11 پست

گاهی یهو یاد بدی هایی که دیگران در گذشته بهم کردن یا کارهایی که باید می کردن و نکردن یا ترس از کارهایی که ممکنه در آینده بکنم می افتم و بهم میریزم و عصبی عصبی میشم. شما هم اینطوری هستین؟؟

آره عصبی میشم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عصبی میشم

ساراجونم از تاپیکم پستاتو حذف میکنی؟☹️

برا خودمو پاک کردم،توام اگه پاک کنی بقیه رو میگم نی نی یار پاک کنه بعد تاپیکمو پاک میکنم

البته ۵۰ دیقه دیگه☹️خودم یادت میندازم🥺😘

منم همینجوریم 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ساراجونم از تاپیکم پستاتو حذف میکنی؟☹️ برا خودمو پاک کردم،توام اگه پاک کنی بقیه رو میگم نی نی ...

اره عشقم یادم بنداز یا تگم کن تا بپاکم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فدات زن خوشگلم🤤😂😘

قربونت بشم عاخایی🙊🙈😂