2777
2789
عنوان

یعنی راحت شدم 😍😍

300 بازدید | 10 پست

من امسال نهمم ، بعد تا امسال در مدرسه دولتی درس خوندم نمیگم مدارس دولتی بد هستن ولی بیشتر باید خودت تلاش کنی تا موفق بشی و معلما اینقدر همراه نیستن من خودم معدل هفتم 19/75  و معدل هشتمم19/95 بود

بعد به خاطر یک شرایطی مجبور به تغییر مدرسه شدم الان یک هفته رفتم غیردولتی، اینقدر خوبه که حد نداره نه اصلا آدم و اذیت میکنن نه تدریس شون بد هست ، با ما کلی تست و اینا کار میکنن برای تیزهوشان و نمونه دولتی ، معلما خیلی باسواد و خوش برخورد، همه ی مباحث و باز میکنن اصلا آدم از درس خوندن لذت میبره

و یک درس مهم از این اتفاقات گرفتم من به خاطر یک شرایط بد مجبور به تغییر مدرسه شدم و اولش خیلی ناراحت بودم و بعدش خدا منو انداخت یک جای عالی، خدا اگه یک چیز و بگیره همیشه جاش یک چیز عالی تر میده و همین و تمام😍😍😍

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط کلاس اپل غیر انتفاعی بودم خوب بود

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
ی لحظه فک کردم رفتی دشوری خودتو خالی کردی😂😂😂😂 موفق باشی

مرسی عزیزم 😍

آخه خیلی سختی کشیدم مگه هر راحت شدنی اینه🤣

فقط کلاس اپل غیر انتفاعی بودم خوب بود

بستگی به مدیر مدرسه هم داره، برای ما حتی مشاوره هم میاره بنا به خصوصیات مون وسبک زندگی مون برنامه ریزی کنه

کل دوازده سال مدرسه غیر دولتی بودم نمیگم بد بود ولی خوب هر مدرسه ای خوبی ها و بدی های خودش رو داره

دقیقا، همه چیز همین طوریه تو دنیا

2791
2779
2792