2777
2789
عنوان

راهنمایی❎توهین❌

97 بازدید | 11 پست

خواهربزرگم خونشون تمیز هست ولی خیلی شلوغه همه اسباب هاش جلو دستشه میگه اینجوری راحت ترم روحیش هم حساسه میخوام برم خونشون کمکش کنم یکم مرتب تر بشه شما خودتونو بزارید جاش ناراحت میشه؟؟؟؟؟؟

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

اره،وقتی میگم راحتم یعنی همینه ک هست،ب بقیه ربطی نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه از شما کمک خواسته؟

خودش گفته اینطوری راحت ترم.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

اگه کسی چه مستقیم چه غیر مستقیم، ازت کمک خواست، کمکش کن

وگرنه اون خودش قطعا بلده کاراشو انجام بده. فقط سلیقه و زندگیش شبیه شما نیست 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

چ خواهر دلسوزی هستی 

بنظرم بیخیال شو وقتی خودش اونجوری دوس داره

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چ خواهر دلسوزی هستی  بنظرم بیخیال شو وقتی خودش اونجوری دوس داره

آخه کلا همچیشو میزاره رو کابینتش و یه عالمه ظرف مثلا سس و یکبار مصرفو این چیزا داره یه بار رفتم خونش یک عالمه کاغذ و روزنامه جمع کرده بود گوشه خونش گفتم عزیزم اگر ناراحت نمیشی اینارو بریزم بره خیلی جاتونو تنگ کرده ولی دلم میخواد برم خونش وآشپزخونشو درست کنم ولی میترسم ناراحت بشه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
آخه کلا همچیشو میزاره رو کابینتش و یه عالمه ظرف مثلا سس و یکبار مصرفو این چیزا داره یه بار رفتم خونش ...

ممکنه ناراحت شه، اما خب میخوای اولش بهش بگو، بگو میای باهم اینارو بزاریم فلان جا، امتحان کنیم ببینیم چطور میشه..

ولی سرخود شروع نکن ب جابجایی وسایل 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲