2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امکانش هست ولی کمه

دوقلوها سالم بودن عزیزم؟

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

بخاطرلباس نه کلا پسردوس داشتم چون دختردارم

اها ولی امکان خطاهس زیادم هس انقد ک ان تی اصلا به من جنسیت نگف ن گف دختر ن پسر انومالی صددرصده

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
نه یه قل مونده

آخی خدا حفظش کنه

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

اها ولی امکان خطاهس زیادم هس انقد ک ان تی اصلا به من جنسیت نگف ن گف دختر ن پسر انومالی صددرصده

اره ان تی به منم نگفت

تو انومالی فهمیدم

ب منم گفت ۷۰ درصد دختره انومالی گفت پسره..هرچی هست فقط سالم باشه انشالا

همین جدیدنا یا چن سال پیش؟

جای معتبر رفته بودین؟؟؟

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢