2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو منم مجردم الانم تحت درمانم الکترولیز هم میرم راضیم

الکترولیز برای چیه؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اگه پلی کیستیکی حتماااااا برو پس دنبال درمان ولی نرو متخصص زنان،،، برو غدد نه اینطوری نیست بسته به ...

دکتر خوب تو تبریز میشناسی؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اگه پلی کیستیکی حتماااااا برو پس دنبال درمان ولی نرو متخصص زنان،،، برو غدد نه اینطوری نیست بسته به ...

والا اصلا پیگیری نکردم.

ولی پنج سالی هست که پریودم زیاد شده اصلا نمیدونستم بخازر پلی کیستیکه چندماهی هست که سونو دادم اتفاقی  فهمیدم.

ولی خیلی از کسایی که دور و برم هستن پلی کیستیکن و دارو مصرف نمیکنن☹

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
مثل لیزر یه روش برا از بین بردن موهای زائد من برا صورتم میرم خوبیش اینه مث لیزر نیست ک تا آخر عمر ...

چه جالببببب

هزینه اش چطوره؟

اولین باره میشنوم

چون همه اکثرا میرن لیزر

من شکمم و رو سینه ام خیلیییییییییی مو هست

خیلیییییییییییی تاثیر بد گذاشته رو اعتماد به نفسم😭

والا اصلا پیگیری نکردم. ولی پنج سالی هست که پریودم زیاد شده اصلا نمیدونستم بخازر پلی کیستیکه چندماه ...

خب دارو مصرف نمیکنن نتیجش رو چندسال بعد میبینن

میدونی مثلا اگ درمان نشی قبل بارداری اول باردار نمیشی بعدم ممکنه بچتم درگیر شه اینطور ک شنیدم

یا مثلا سن کم یائسه بشی

من شیرازم ویزیت آنلاین گرفتم از تهران، دکتر نسرین منصورنیا فوق تخصص غدد

مرسی❤️❤️❤️❤️‌منم وقت میگیرم

من پریودهام منظمه

وزنم هم نرماله

فقط خیلییییییییییی پرمو هستم

خیلیییییییییی سختمه😭😭😭😭😭😭😭😭

منم پر مو هستم  بعد درمان پرمویی رفع میشه؟😭

متاسفانه تنبلی درمان نداره بایدکنترلش کرد شماهورمون مردانتون بالانیست؟ازمایش هورمون دادی؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
متاسفانه تنبلی درمان نداره بایدکنترلش کرد شماهورمون مردانتون بالانیست؟ازمایش هورمون دادی؟

نه من تاحالا دکتر نرفتم

من پریودهام منظمه

وزنم هم نرماله

فقط مشکلم اینه که خیلییییییییی پرمو هستم😭😭😭😭

چه جالببببب هزینه اش چطوره؟ اولین باره میشنوم چون همه اکثرا میرن لیزر من شکمم و رو سینه ام خیلیی ...

هزینه اش هم دقیقه ای هست تو هر دقیقه معمولا ۳۰ تا مو میشه زد

هرجا یطوره هزینش

خوبیش اینه تو شاید بشنوی کسی از لیزر نتیجه نگرفته اما نمیشنوی کسی از الکترولیز نتیجه نگرفته

نه من تاحالا دکتر نرفتم من پریودهام منظمه وزنم هم نرماله فقط مشکلم اینه که خیلییییییییی پرمو هستم ...

خب بببین بعضیااکثراپرمو هستن ولی شما ی ازمایش هورمون بده یایه سونو ازتخمدان پول داشتی حتما پیگیری کن شنیدم اونایی ک مشکل هورمونی دارن لیزر جواب نمیده 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
مرسی❤️❤️❤️❤️‌منم وقت میگیرم من پریودهام منظمه وزنم هم نرماله فقط خیلییییییییییی پرمو هستم خیلییی ...

آخ عزیزم منم خیلیییی پر مو هستم

خیلیاااااا

ولی خب از وقتی قرص میخورم جاهایی از بدنم ک شیو میکنم کمرنگ تر و کمتر شده