2777
2789
الان روز سوم پریود fsh6 و lh4.2 خوبه یا بد؟ سونو شکمی هروقت هرجا رفتم حتی ماهراش گفتن تخمدان فاقد ک ...

ببین مقیاس و واحد اندازه گیری هر آزمایشگاه فرق داره پس نمیشه گفت خوبه یا بده

صرفا هر کیست ریزی هم پلی کیستیک نیست

برا اینکه خیالت راحت شه میتونی بری یه دکتر غدد چکاب

چون پلی کیستیک تخصص اصلیه دکتر غدده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت درمان هستی؟ بعد درمان موهای زائد یا پرمویی رفع شد؟

یه پلی کیستیک همیشه باید تحت درمان باشه و بره چکاب😂🤕

موهای زائد هم قرص ک میده میشه کمرنگگگ رنگش و کم کم هی اپلاسیون کنی کمتر هم میشه طبق تجربه شخصی من

یه پلی کیستیک همیشه باید تحت درمان باشه و بره چکاب😂🤕 موهای زائد هم قرص ک میده میشه کمرنگگگ رنگش و ...

چه بد😭😭😭😭😭

میشه لیزر رفت؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ببین مقیاس و واحد اندازه گیری هر آزمایشگاه فرق داره پس نمیشه گفت خوبه یا بده صرفا هر کیست ریزی هم پ ...

من مجردم 

باید ازمایش خون بدم یا سونو برم☹️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
نمیخوام دارو مصرف کنم آخه علایمخاصی ندارم فقط پریودم شده ۸روز که سه چهار روزش لکه بینیه  چه ا ...

اول باید تشخیص داده بشه ببینید پلی کیستیک هستید یا نه

اگه بودی حتما برو زیرنظر دکتر غدد و قرص بخور

چون کم کم میشه موی زائد، یائسگی زودرس ، تغییر سایز تخمدان و رحم و.....

اول باید تشخیص داده بشه ببینید پلی کیستیک هستید یا نه اگه بودی حتما برو زیرنظر دکتر غدد و قرص بخور ...

آره سونو دادم پلی کیستیک زده برام.

یعنی هر ماه باید دارو مصرف کنم تا همیشه؟؟؟

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
نه اینطوری نیست

دکترا که بهم میگفتن خوبه. دکتر غدد هم گفتم گفت خوبه. گفتم پروژسترون استروژن بنویس. گفت وقتی هرماه پریود میشی لازم نیس بدی. این ماه لتروزول خوردم شنبه نوبت دکتر دارم برم ببینم چجوریه دعا کنین برام

آره سونو دادم پلی کیستیک زده برام. یعنی هر ماه باید دارو مصرف کنم تا همیشه؟؟؟

اگه پلی کیستیکی حتماااااا برو پس دنبال درمان ولی نرو متخصص زنان،،، برو غدد

نه اینطوری نیست بسته به شرایط بدنت مثلااا پنج ماه میخوری یکسال بعدشم تنظیمه بدنت