2777
2789
عنوان

فیلم سریال جدید

73 بازدید | 8 پست

اقا من تمام سریال ها فیلم ها حتی تمام فیلم کودکانه نگاه کردم پدر مادرم اجازه فیلم ترکی نگاه کنم نمیدن یک فیلم پلیسی یا مافیای میشناسین یا رمان مافیایی یا پلیسی؟

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شب های مافیاقشنگه مجموعه هست نه سریال

رمان پلیسی هم مرواریدالبته  عاشقانه هم هست

رمان پلاک پنهان هم هست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

شب های مافیاقشنگه مجموعه هست نه سریال رمان پلیسی هم مرواریدالبته  عاشقانه هم هست   ...

مرسی❤

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

جومونگ دیدی پایتخت چی؟ ستایش؟ اینا خیلی جدید و دسته اولن😆😂😂😂

مسخره میکنی😐تقصیر منه نمیزارن؟

رمان پلیسی 

پشتم باش 

همکارم میشی 

پارلا 

ان نیمه دیگر

همسایه پری 

ترتیبشون همینه اولی از همه عالی تره:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
رمان پلیسی  پشتم باش  همکارم میشی  پارلا  ان نیمه دیگر همسایه پری  تر ...

مرسسییییی یعنیییی از خماری نجاتمممممم دادییییی💋❤

مرسسییییی یعنیییی از خماری نجاتمممممم دادییییی💋❤

خواهش😍🤍

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤