2777
2789
عنوان

لنز طبی رنگی

106 بازدید | 3 پست

سلام دوستان یه سوالی داشتم من میخام بعد چندسال لنز به جای عینک بندازم فقط لنزمو از عینک فروشی سفارش دادم بعد ک بردم پیشه دکتر حتی نگاشم نکرد گفت باید به خودم میگفتی برات سفارش بدم بعد حالا من میخام از این لنزه استفاده کنم فقط من یکی از چشمام نمرش چهاره اون یکی سه ولی بین لنزام هیچ فرقی نیست به عینک فروشی هم گفتم گفت این لنزه عینک که نیست دوتاشون یکیه بنداز مشکلی پیش نمیاد حالا اگه بندازم مشکلی پیش نمیاد؟من فکر میکردم لنز چپ و راست باهم فرق میکنه؟

لنزا که شکلشون با هم فرق نداره ولی چون نمره ها فرق داره نباید چشم چپ و راست قاطی بشه

"𝒅𝒊𝒏𝒐𝒐𝒔𝒉" قبل از اینکه در مورد من و پروفایلم نظر بدی اینو بخون🙂👈🏻 اینجا کلیک کن    غصه هامو...بخون تو بغض بی زبونم...💜         دلت...میدونم حواسش هست یجورایی...به قلبم تو این روزای تنهایی...همش حسم میگه پیشمی اینجایی...تویی که میسازی همه عشق تو دنیامو...🖤   دخی_شیطوونم  :)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/