2777
2789
عنوان

اتاق بچه

58 بازدید | 7 پست

خانوما ما خونمون ۶۸ متره یک خوابه 

مستاجر هستیم 

خیلی دوس دارم سیسمومی خوب بچینم و بخرم 

ولی خونه خیلی گرون شده اینجا خونمون نوسازه 

پکیچ انباری تراس سرویس فرنگی پارکینگ همه چی داره فول امکانات هست اگه بخابم بریم خونه دو خواب باید ۷ ۸ سال ساخت باشه دیگه تر تمیز نیس اینجوری 

حالا به نظرتون چیکار کنیم 

همین جا بمونم 

یا به شوهرم بگم دنبال خونه دو خواب باشه 

دو خواب 

چه فایده داره اخه دو خواب باشه پکیج و انباری و پارکینگ نداشته باشه بچه نوزاد که نمیفهمه اتاق چیه 

شوهرم میگه تا قبل دو سالگیش خونه خوب میگیرم برات

بهترین اتاقو بچین براش که خداقل خود بچه هم بفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فایده داره اخه دو خواب باشه پکیج و انباری و پارکینگ نداشته باشه بچه نوزاد که نمیفهمه اتاق چیه&nbs ...

راستش من از الان که نوزاده بیشتر میذارم اتاق خودش بمونه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
راستش من از الان که نوزاده بیشتر میذارم اتاق خودش بمونه 

تهران خوته ها خیلی گرون شدا خیلی 

یه دو خواب خوب رهن بخای بکنی ۴۰۰ تومن رهن کامله 

یا ۲۸۰ تومن ماهی ۲۸۰۰ ۳۰۰۰ تومن کرایه باید بدی

تهران خوته ها خیلی گرون شدا خیلی  یه دو خواب خوب رهن بخای بکنی ۴۰۰ تومن رهن کامله  یا ۲۸ ...

درسته 

هرچی خودتون صلاح میدونید 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
درسته  هرچی خودتون صلاح میدونید

دلم برا شوهرم خیلی میسوزه 

گناه داره 

همین چند ماه پیش ۱۵ تومن داد برا ازمایش ژنتیک 

بیچارهتو این اوضاع خراب وضعمون بد نیستا ولی دوس تدارم بزارمش تو فشار حالا ایشالا یه دو خواب  با همین متراژ 

پیدا کنم

دلم برا شوهرم خیلی میسوزه  گناه داره  همین چند ماه پیش ۱۵ تومن داد برا ازمایش ژنتیک  ...

انشالله عزیزم 

کدوم منطقه‌اید