2777
2789
عنوان

باردارا بیان

121 بازدید | 19 پست

خانمای باردار شما ه مثل من از گزگز و خواب رفتگی دستاتون بیدارید؟ خیلی  وحشتناکه دردش چکار کنم دیگه از شب بدم میاد چون همش بیدارم اینطور فک‌ کنم رشد بچمم کم میشه بیخوابم ک همش ☹️☹️

تو روزم هستا اما کمتر حس میشه ۳۵ هفتمه شما چکار میکنید ؟ علتش ورمه؟ یا چیز دیگه خستم شد بخدا چندماهه گرفتارم الان بدتررررررر شده 

ب دکترم ک گفتم گفت تو بارداری هست این چیزا آخه من ک همش بیدارم و کارامو‌ نمی تونم کنم الان بزور میتایپم دستام خوابه و بیحس😞 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ن ندارم من بخاطر اذیت بودن شکمم بیدارم وگرنه خیلی خابم می اومد😪

پس خوش بحالته 😁

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نیم ساعت ثابت بخوابم بدنم به خواب میره بعدش کلی مصیبت دارم عادیه انیدر شب وول میخورم میگم خدا نکرده بند ناف آخر میپیچه دور گردنش اصلا خواب راحت و عمیق ندارم بدنم خواب میره کلی ماساژ میدم درست میشه فک کنم کم خونیم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
من نیم ساعت ثابت بخوابم بدنم به خواب میره بعدش کلی مصیبت دارم عادیه انیدر شب وول میخورم میگم خدا نکر ...

اوای کل بدن مصیبته ک 😔😔 من دستامه فقط بعد حس میکنم ک‌داغ دااااغ میشن و انگار فلفل ریخته توشون 😭 شکا آزمایشم دادین؟ من دکترم گفت کمخون نیستی مرکز بهداشت گفت لب مرزی یکماه پیش

اوای کل بدن مصیبته ک 😔😔 من دستامه فقط بعد حس میکنم ک‌داغ دااااغ میشن و انگار فلفل ریخته توشون 😭 ش ...

نه کم خون میستم نمیدونم از چیه آزنایشم خوب بود همه چی ولی اینطورم انقد وول میخورم خسته میشم خوش به حالت خدا سلامت کنه ماله تو کم مونده نی نیت چیه ؟؟ماله من دختره

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
تکرر ادارم داری ؟؟؟؟من سه بار میرم شب 

اره خیلیییی من بیشتر فک‌کنم ۵.۶ بار 

نه کم خون میستم نمیدونم از چیه آزنایشم خوب بود همه چی ولی اینطورم انقد وول میخورم خسته میشم خوش به ح ...

مرسی عزیزم زود میگذره با یه چشم به هم زدن اما ماه آخر خیلی سخته بازم برو‌دکتر ببین چی‌ میگه 

منم دخمله 😍🌸

من لگنم اینطور میشد به حدی بود که دیگه پامو حس نمیکردم واسه من گذشت خاطرش موند سریع میگذره  دلم ...

من برعکس لگنم خیییلی درد داره چندین ماهه الان انگار ک استخوناش از هم باز شده درد عجیبیه  موقع خوابیدن خشششک میشه بدتر دلت تنگ نشه وضع مارو ببین از درد بیخوابیم 😒😒

عزیزم سعی کن آب بیشتر بخوری حتما روزی ۸ لیوتن بخور ونمک کم استفاده کن احتمالا بخاطر ورمه و اضافه وزن

آب ک زیااااد میخورم همش تو دسشوییم  کلا بیشترین خاطره م از بارداری تو دسشوییه 😓🤣 اضافه وزن آره خیلی اوردم مولتی ویتامین میخوردم از اونه فک‌کنم 😞ورمم دارم 

آب ک زیااااد میخورم همش تو دسشوییم  کلا بیشترین خاطره م از بارداری تو دسشوییه 😓🤣 اضافه وزن آر ...

منم ۲۰ کیلو اضافه کرده بودم ولی روزی ۳ لیتر آب میخوردم وواسه همین ورم نکرده بودم