2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بدون بچه زندگی زهرماره بعدم توکلم به خدا بود خدایی که یوسف رو‌از چاه دراورد همون خدا خدای بچه ی منم هست

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

من قبل از دیدن زندگی پس از زندگی وخوندن کتاب هایی مثل بازگست وآن سوی مرگ وتجربیات نزدیک به مرگ عذاب وجدان داشتم نکنه بچه م راضی نباشه الان خیلی دیدم عوض شده ومیدونم هرانسانی یه رسالتی داره وچقدر این کار اتفاقا بزرگ وباارزشه

بدون بچه زندگی زهرماره بعدم توکلم به خدا بود خدایی که یوسف رو‌از چاه دراورد همون خدا خدای بچه ی منم ...

نه اینجوری هم نیس نه اونایی که بچه دارن مطلقا خوشبختن نه اونایی که ندارن مطلقا بدبخت ولی بحث این بود ببینم بیشترین نظرات مثبته یا منفی مرسی که نظرتو گفتی

من قبل از دیدن زندگی پس از زندگی وخوندن کتاب هایی مثل بازگست وآن سوی مرگ وتجربیات نزدیک به مرگ عذاب ...

اتفاقا برا همین تاپیک گذاشتم ببینم اونایی که حتی شک داشتن اما اوردن الان چه نظری دارن مرسی

نه اینجوری هم نیس نه اونایی که بچه دارن مطلقا خوشبختن نه اونایی که ندارن مطلقا بدبخت ولی بحث این بود ...

خوب مم زندگی خودمو گفتم من پنج سال و نیم انتظار کشیدم تا بچه دار شدم و واقعا زندگی بدون بچه برام زهرمار بود الان با همه سختیاش شده عسل

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
خوب مم زندگی خودمو گفتم من پنج سال و نیم انتظار کشیدم تا بچه دار شدم و واقعا زندگی بدون بچه برام زهر ...

ای جانم خدا حفظ کنه بچتو،منم ۴ساله خونه خودمم تازگی به فکر افتادم که بچه دار شم اما خیلی میترسم اشتباه باشه نظرم بچم بعدش بگه چرا به دنیا اوردی منو...

ای جانم خدا حفظ کنه بچتو،منم ۴ساله خونه خودمم تازگی به فکر افتادم که بچه دار شم اما خیلی میترسم اشتب ...

نبابا چرا این حرفو بزنه خدا بزرگه ،،،بعدم زندگی بدون بچه سخته الان جوونی سرت گرمه خوشی ادم‌ مسن که بشه نیازشه دورش شلوغ باشه منکه از تنهایی وخشت دارم

چن سالگی مامان شدین؟

۲۷سالگی الان دخترم یکسالو نیمشه