2777
2789
خارج به ما چه اونجا اسم جین و جو و جکی و ... هم هست ،یعنی اینها رو هم ما بپذیریم، آخه فرهنگ اونا با ...

چرا جو میدی حالا میگم اون اسم هم ایران استفاده میشه هم خارج بنظرم خیلیم قشنگه توهین نکن😐🚶‍♂️بعد دیگه عصر قاجار نیستیم که بگیم خارج به ما چه اصلا بچش شاید بزرگ شه بره خارج راحترم هست براش اسمش همه جا کلاس داره 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جو میدی حالا میگم اون اسم هم ایران استفاده میشه هم خارج بنظرم خیلیم قشنگه توهین نکن😐🚶‍♂️بعد دی ...

نظر خودم رو گفتم ، حالا هر کی هر چی دوست داره میذاره 😜

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ترنم خیلی قشنگه.اینم یکی از گزینه همه ولی یادم زفت

ترنم معنیش میشه زمزمه ی بادبهاری😍♥

خیلی اسم قشنگیه

من سردخترم تونظرم بودمنتهی خواب دیدم واینکه دقیقاشب ولادت حضرت زهرادنیااومدوتوخوابم دیدم بایدبگذارم فاطمه...

ترنم وهلیا(نوری که به شبنم بارون میخوره)وهستی وبهارخیلی دوست داشتم

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

همش قشنگه 

اونی رو بذار که خودت بیشتر بیشتر دوست داری 

تنش سلامت 

و اینکه بااجازت مستقیم از تولیدی بدون واسطه کلی لباس رنگانگ بچگانه کیفیت تضمینی با قیمت عالی همه لباسها زیر صدتومن در پیج ماکوچیکا شاپ حتما یه نگاه بیندازید کیفیت تضمینی makochikashop 

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop
نظر خودم رو گفتم ، حالا هر کی هر چی دوست داره میذاره 😜

نظرتو بگی مشکلی نیس خیلیای دیگ نظر دادن چیزیم نگفتم تو توهین کردی منم جوابتو دادم که خیلیم جالبه 🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

آوینه دیگه

آوینام قشنگه😍♥

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یه مدتم تومخم بود بذارم اردوان وارنوان(اسامیه شاهنامه ایه)

اگرپسرشد اردوان دخترشدبذارم ارنوان

یاارسلان وارغوان

یااردلان