2777
2789
عنوان

جاری بد ذات😠😠😠

976 بازدید | 35 پست

وای دیگه دارم کلافه میشم چند روزه کلا روانی شده مدام بچه خواهرم رو میزنه پاک گیج شدم نمیدونم برا چی این کار رو میکنه با خواهرم هم در میون گذاشتم گفت:آتیش رو که با آتیش خاموش نمیکنن بدتر از جاریش خواهرم احمق تره من جای اون حرص میخورم دوباره امروز رفتیم خونه خواهرم با جاریش تو یه ساختمون هستن دوباره اونجا بود چپ چپ نگام میکرد منم سعی کردم محلش ندم مامانم و خواهرم مشغول حرف زدن بودن دیدم هی خواهرزادن آی آی میکنه دقت کردن دیدن جاری بدجنس خواهرم داره بشگونش میگیره و در عین حال حرف میزنه حرصم گرفت رفتم نشستم کنار جاری خواهرم یه بشگون محکم ازش گرفتم که داد زد و سیلی محکمی بهم زد یعنی خشک شدم غرورم خورد شد با صدای بلندی گفت:دختره ی عوضی خیلی حرصم گرفت واقعا نمیدونستم تو اون صحنه چیکار کنم مامانم سریع پا شد و گفت:از خونه دخترم گمشو بیرون جاریش هم به خواهرش نگاه کرد و گفت:خود سلینا جون تصمیم میگیره شما چی میگی سلینا جون؟خواهرم گیج شد و گفت:نمیدونم انقدر عصبی شدم که داشتم منفجر میشدم یه توف انداختم تو صورت جاری خواهرم و با خشم گفتم:حسابم رو با تو صاف میکنم رو به خواهرم کردم و سرم رو به نشونه تاسف تکون دادم و با مامانم اومدیم خونه خیلی اعصابم بهم ریخته مشکل اینه ازم بزرگتر هم هست خیلی حرصم گرفت به چه حق روم دست بلند کرد؟به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعیه خیلی بد رفتی جلو...جلوی جمع ضایش میکردی میگفتی چرا داری بچه رو ویشگون میگیری...نه اینکه مستقیم چکشی حرکت بزنی...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
بنظر میاد خود خواهرت روش بهتری داره شما دخالتت اوضاع رو بدتر میکنه

اخه خواهرم خیلی مظلومه میگه اون بنده خدا عصبیه میگم خب چرا سر این بچه بیچاره تو خالی میکنه چرا بچه خودش نمیزنه خیلی احمقه

همون جای نیشگون رو نشون میدادی که قرمز کرده 

و فقط میگفتی خجالت بکش ،واقعا برات متاسفم

یا میگفتی برو دکتر اعصاب خوت رو نشون بده به بچه چکار داری؟

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎