2777
2789
عنوان

زنداداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 36 پست
عجبا همون بهتر نرو واقعا

دیگه نمی رم...حس می کنم عزادارم .مثل کسی که عزیزی از دست داده اما دارم مقاومت می کنم تا بعد یک مدت دلتنگیم از بین بره و برام عادی بشه.دلم از این میگیره عروسش به کوچکترین جیزی که قهر می کنه چند ماه نمیاد و تو این چند ماه مادرم آنقدر خودشو کوچیک می کنه و میره تا اون راضی بشه تشریف بیاره خونش...حتی از خونه مادرم بدم اومده انقد که اذیتم کردن همشون.😔ببخش عزیزم سرت رو درد آوردم.دلم گرفته بود.درد دل کردم

بی منم میشه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه نمی رم...حس می کنم عزادارم .مثل کسی که عزیزی از دست داده اما دارم مقاومت می کنم تا بعد یک مدت د ...

حق داری چ‌ون مادرت پشتت نیست 

و رفتار زن داداشت بدع واقعا 

از بچه انتظار مسخرع ای دار

ن راحت باش عزیزم 

من میگم زن داداشت میتونست مث خاهرت باش اما خو رفتار زنندع ای داش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حق داری چ‌ون مادرت پشتت نیست  و رفتار زن داداشت بدع واقعا  از بچه انتظار مسخرع ای دار ن ...

چی بگم واقعا 😔قبل از ازدواج هم مادرم نمی ذاشت یه آب خوش از گلوم پایین بره مدام تهمت میزد به ناحق بهم .ولی پسراش همه کاری می کنن...همه جور کثافت کاری می کنن ولی سرپوش می ذاره روش...دختر مردم مقصر نیست مقصر خانواده خودمن.حق داره پر رو بشه.

بی منم میشه...
چی بگم واقعا 😔قبل از ازدواج هم مادرم نمی ذاشت یه آب خوش از گلوم پایین بره مدام تهمت میزد به ناحق به ...

ای خدا 

عزیزم غصه نخور 

میفهمم دلتنگی اما من میگم ادم باید از ادمای سمی دور باش 

بعضیا واقعا ادمو ازار میدن فرق ندار غریبه باش یا عزیز ترین کست

ب زندگیت برس جانم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)