2777
2789
عنوان

زنداداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 36 پست
الان سه هفتس دیگه نرفتم و نذاشتم بره ولی خیلی اعصابم داغونه...زورم میاد که مادرم هنوزم طرف اونه...😥

چون دوسشون دار دیگ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چرا دعوا میکنه 🤔 بدون دلیل 🤔 من یه بار یکی از دوستام بچش رو گذاشت پیشم بچشخیلی بی ادب و شیطون بود ...

باور کن پسرم رو همه تعریف می کنن از لحاظ ادب و آرومی...این کثافت الکی به بچم گیر میده...خودش از جاش تکون نمی خوره همش به پسرم میگه اینو برام بیار اونو ببر این کارو بکن😐😐😑😑

بی منم میشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ال‍ان میان میخورنت که عروسسسه امده مهمانی وظیفه کمک کردن نداره ولی نمیدونم چرا دو روز دیگه موقع ارث ...

کار کردن تو سرش بخوره...همه رو به هم میریزه و میره

بی منم میشه...
چون دوسشون دار دیگ

شانس منه پسر نشدیم حداقل🥺🥺😭🙃باور کن برادرام آب دست مادرم نمی دن همه مشکلات رو یا من یا خواهرم حل کردیم آخرش هم میگه پسرام مهمن😭

بی منم میشه...
شانس منه پسر نشدیم حداقل🥺🥺😭🙃باور کن برادرام آب دست مادرم نمی دن همه مشکلات رو یا من یا خواهرم حل ...

میدونم چی میگی 

خیلی بدع ک تبعیض قائلن واقعا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میدونم چی میگی  خیلی بدع ک تبعیض قائلن واقعا

اصلا حالم بده باور کن...حتی پسرم هم میگه عزیز پسر دایی رو بیشتر از من دوس داره من که بی ادبی نمی کنم دعوام می کنن ولی اون که همش اذیت می کنه دوس دارن و تعریف می کنن. 

بی منم میشه...
اصلا حالم بده باور کن...حتی پسرم هم میگه عزیز پسر دایی رو بیشتر از من دوس داره من که بی ادبی نمی کنم ...

الهی بگردم 

تو بهش بگو ن تو رو هم ب همون اندازع دوست دار

بدبینش نکن

این مقصرش خودش نیست اما اذیت کردن پسرتون درست نیست

خب همین دیگه کل کاراشو مامانم می کنه...فک می کنه بقیه نوکرش هستن...حتی بچش رو هم مادرم کلا می رسه ...بعد پسرم دفعه آخری مریض بود...خواب بود دعواش کرده بود چرا پا نشدی به من سلام کنی و بیای کاری که میگم انجام بدی.منم زنگ زدم بهش شستم گذاشتمش کنار...

بی منم میشه...
الهی بگردم  تو بهش بگو ن تو رو هم ب همون اندازع دوست دار بدبینش نکن

بهش میگم...دفعه آخر پسرم سرما خورده بود خواب بوده .زنداداشم اومده دعواش کرده چرا پا نشده به من سلام کنه و بیاد کاری که میگم انجام بده.منم زنگ زدم گفتم تو لیاقت احترام نداری از این به بعد هم دیگه حق نداری به بچم حرفی بزنی .مادرم هم میگه خو پا میشد بچت🥺

بی منم میشه...
بهش میگم...دفعه آخر پسرم سرما خورده بود خواب بوده .زنداداشم اومده دعواش کرده چرا پا نشده به من سلام ...

😒😒چ انتظاری از بچه دار 

چ پروعه

😒😒چ انتظاری از بچه دار  چ پروعه

شوهرم گفته دیگه حق نداری بچه رو بذاری خونه مادرت بمونه. خودمم دیگه دلم نمی خواد بره اونجا واقعیتش.حالا مادرم باهام سرسنگینه چرا به عروسم بی احترامی کردی😳😑بهم میگه برو بچسب به همون شوهرت😳🥺

بی منم میشه...
شوهرم گفته دیگه حق نداری بچه رو بذاری خونه مادرت بمونه. خودمم دیگه دلم نمی خواد بره اونجا واقعیتش.حا ...

عجبا

همون بهتر نرو واقعا