2777
2789
عنوان

اگر پسر بودم ...

199 بازدید | 19 پست

خودم را می‌گرفتم ....ماشاالله خوشگلم ماشاالله خوش هیکل و مارک پوشم ماشالله چشم رنگی ام ماشالله دکتری دارم ماشاالله شغل خیلی خوب و با پرستیژی دارم ماشاالله  پولدارم فقط قدم خیلی کوتاه(۱۶۰) اخلاقمم خوبه همه لذت میبرند از معاشرت با من .خواستگار ندارم ولی فدا سرم ....نمیدونم معیار پسرا چیه که عاشقم نمیشن ...بازم فدای سرم...من عاشق خودمم.... خودشیفته نیستم ها😂 عامااااا خیلی خوبم خیلییییی😏🤗😂 به نظرتون چرا عاشقم نمیشن این پسرا چشم سفید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ پسر بودم هیچوقت هیچوقت ازدواج نمیکردم واسه خودم کیف میکردم   

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

نمیشه لز بین باشیم؟🥴

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

سلام عزیزم

شما مسیر درست رو پیش برو

همه چی درست میشه

تا میتونی به دیگران کمک کن انسان باش، ، دل نشکن ، دست بگیر

و از کمک ب همنوع لذت ببر

خدا خودش مسیر زندگیتو هموار میکنه