2777
2789
عنوان

رویای مادر شدن

192 بازدید | 19 پست

مینویسم تا شاید آروم شم

حسرت دیدن اسباب بازی تو خونه

صدای گریه و خنده توخونمون به دلم مونده

همه اطرافیانم باردار شدن و بچه شون بزرگ شد جز من

چندروز پیشم شوهرم گفت زن دوستش بچه دومشو بارداره

دروغ چرا

اصلا خوشحال نشدم! چرا همه فرتو فرتی حامله میشن جز من

خیلی خسته شدم

من حتی نتونستم یه بچه برا شوهرم بیارم

احساس پوچی میکنم

امروز مثه دیوونه ها پارچه زیر لباسم گذاشتم و زار زدم

خدایا کمکم کن...

منم همینم عزیزم تنها نیستی

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا بزرگه عزیزم توکل کن به خودش، منم چند ساله بچه دار نمیشم،قبلا وقتی بچه کوچیک میدیدم انقدر ذوق میکردم انگار بچه خودمه ولی الان حساس شدم و دوست ندارم بچه کوچیک ببینم، همسرت رفته آزمایش؟مشکلی نداشته؟

منم پارسال همین بودم الان دارم‌گهواره شو تکون میدم تا یکم بخوابه و بتونم استرلحت کنم حال الانموواس ...

بیاد فقط بیاد اصلا نمیخوابم

صبح تا شب حواسم بهشه

خدا یه سالمشو بهم بده

شرمنده شوهرمم بخدا

همه دوستاش بابا شدن

بیاد فقط بیاد اصلا نمیخوابم صبح تا شب حواسم بهشه خدا یه سالمشو بهم بده شرمنده شوهرمم بخدا همه دو ...

میاد عزیزم نگران نباش

فقط بدون استرس باش و تحت نظر یه دکتر خوب

من یه دکتر میرفتم انقدر بهم آمپول زده بود تخمدانم کلا مقاوم شده بود نسبت به داروها

ماه آخر خودم سرخود دارو مصرف کردم و باردار شدم

تیکر تولد گل دخترمه😍