2777
2789
عنوان

عمل ابلیشن

103 بازدید | 7 پست

مادرم رو دوسال پیش بردیم پیش دکتر گفت باید عمل ابلیشن انجام بده و يه رگ قلبش رو بسوزونه ولی الان کرونا هست برو کرونا کم شد بیا امروز رفتیم دکتر مثل اینکه دکتر  گفته ديگه فایده نداره عمل ابلیشن و دکتر جواب کرد مامانم رو کسی تجربه ای داره؟ من حالم خیلی بده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر جوابش کرد. يه چند تا قرص داد گفت حالا اينا رو بخور ولی گفت قلبت زیاد دوم نمياره حالش بده گفت

کسی در مورد ابلیشن چیزی نميدونه؟ یعنی اگه یکی انجام نداده ميمیره؟

دکتر جوابش کرد. يه چند تا قرص داد گفت حالا اينا رو بخور ولی گفت قلبت زیاد دوم نمياره حالش بده گفت

ان شاءالله خدا سلامتی بده

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
الان حالش چطوره

آخر سر نونت گرفتم بردم بیمارستان رجایی تهران.. دکتر گفت چه قرصی میخوره؟ قرصاش رو نشون دادم خندید گفت اينارو کی تجویز کرده؟ گفتم دکتر قلب ش..گفت ديگه نخوره... خودش قرص نوشت. نوبت داد بعد عید عمل ابلیشن انجام بده..... خداروشکر الان که قرص های این دکتر رو میخوره حالش خوبه..... 

خدا لعنت کنه اون دکتر بیسوادی رو که يه سال مامانم پیشش رفت و باعث شد به قلب مامانم آسیب برسه.... کاش از اول رفته بودم رجایی 

آخر سر نونت گرفتم بردم بیمارستان رجایی تهران.. دکتر گفت چه قرصی میخوره؟ قرصاش رو نشون دادم خندید گفت ...

اون دکتر بیسواد اسمش هست اسفندیار فولادی که هيچي بارش نیست. خدا لعنت ش کنه