2777
2789
عنوان

آرمیا بدویین

102 بازدید | 6 پست

وقتی برای شب یلدا خانوادت رو میبینن نامجون: میشینه با بزرگای فامیل حرف میزنه و ازشون چیزی میز یاد میگیره و بر این عقیده اس که باید از تجربه بزرگترا استفاده کرد.اونا که خسته شدن ایشون هنوز انرژی دارن و میشینن درباره مسائل مهم روز جهان حرف میزنن و هر کسی هم که عقیده اش باهاش فرق کنه،تا قانع نشه ولش نمیکنه🦋✨ جین: از آشپزخونه بیرون نمیاد،میشینه ور دل مامانت و باهاش حرف میزنه،اول از غر زدن درباره تنبلیت حرف میزنه و مامانت هم قربون صدقه دامادش می‌ره و میگه همینه،بعدش هم میشینه دستور پخته همه غذاها رو از مامانت میگیره و همه رو یادداشت می‌کنه که بعدا درست کنه🦋✨ یونگی: این آقا بعد از به فصل دعوا با برادر کوچیکت،بالشتش رو برداشته و رفته تو اتاق خوابیده🦋✨ جیهوپ: اول از همه وقتی کامل گند زد به ابهت شعرای حافظ بعدشم، از آهنگای بهنام بانی میزاره و فقط و فقط قر میده،هر چی هم بهش میگی بابا بسه،میخوایم غذا کوفت کنیم به حرف گوش نمیده.🦋✨ جیمین: ایشون رو باید بگردی و پیدا کنی و از بین دخترای فامیل بکشیش بیرون،همش دور و بر باباته و براش چای شیرین بازی در میاره تا مثلا داماد خوبی به نظر بیاد و کلی از خودش تعریف می‌کنه🦋✨ تهیونگ: اگه تونستی اینو از بچه های فامیل جدا کنی جایزه داری،ولشون نمیکنه،اونا هم اینو ول نمیکنن،کلا بهم جوش خوردن،انقد با بچه ها گرم میگیره که حتی دوتاشونو با خودش میاره خونه🦋✨ کوک: قبلش میگه اگه اونجا شیرموز میدن بیام،بعدشم که میاد هر چی آجیله رو برمیداره می‌ریزه تو شیرموزاش تا تبدیل به معجون بشه ✨

.

.

.

.

قربون جینم برمممم🥺

شوهر شما کیه؟؟

بگین ی ذره بخندیم🤣

کاربری برای دونفره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.