2777
2789
عنوان

شوهرمامانم...

524 بازدید | 37 پست

دوستان مامانم۲ساله ازدواج مجددداشته..ما۵تاهستیم..۴تادختر۱پسر..۳تامون عروس شدیم خواهرکوچیکم الان۱۲سالشه داداشمم۶سالشه..حالاشوهرمامانم خیلی اذیت میکنه وبه بچه هاگیرمیده..تازه الان فهمیدم که یکبارم ساعت۷صبح تشک زیرداداشم روبه شدت کشیده که داداشم پرت شده اونطرف وخیلی گریه کرده..چندبارم بی احترامی لفظی کرده..

مامانت چیزی نگفته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونوقت مامانمم خودش خداروشکرخونه داره..حقوقم۳میلیون داره ماهی..بچه هاهم عضوکمیته ی امدادن طرح پوشش ایتام..

فردادارم میرم وسایل مامانموازخونه ای که این اقااجاره کرده جمع کنم..مامانم۱ساله هرروزگریه میکنه

مامانت این وسط چ نقشی داره

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

طفلی اون بچه ها

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
پدرت کجاس. بعد ب خانوما میگیم بچه داری ازدواج نکن میخورنمون. 

والا

تازه مامانش خونه و حقوق هم داشته و باز این کارو کرده

وارد نی نی سایت شدی؟تسبیحواسه صلوات یادت نره⁦🖐🏼⁩📿