2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

181 بازدید | 20 پست

شوهرم کمر درد داره نمیتونه تکون بخوره بابام اصرار داره بیاید ناهار فردا خونمون گفتم نه شوهرم نمیتونه بیاد دادوبیداد یعنی چی اگه نمیایدما میایم بس.منم دوتا بچه شر دارم مادرم رو میبینن جگرم رو از حلقم میایم بیرون یعنی کمد رختخوابها رو میریزن لباسها از بالا کمد دیواری اسباب بازی های که کنار گذاشتم در میارن منم نمیتونم به مادرم چیزی بگم.بعد شام میمونن شب هم میخوابن بعد صبحانه خودمم گردن درد دارم همش دارم مریض داری میکنم هی روغن بمال گند کاری بچه جمع کن  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان باید بابات درکت کنه... شایدم دلش تنگ شده براتون زود به زود برین بهشون سر بزنید

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

خب بگو نمیتونم بیام و مهمونداری هم فعلا تعطیله

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

مامانه منم میاد یا آبجیم بچه هام همه جارو میریزن ولی مامانمو آبجیم همه رو جمع میکنن و میشورن بعد میرن خداخیرشون بده مهمونی نیان هم کمک میان همیشه مطمعن باش مامانه شما هم ولت نمیکنه به امونه خدا کلی کمکت میکنه

یه میز سنگین بچسبون به در کمد اگر قفل نداره یا نجار بیارقفل بزن به همه درها .کابینت‌ها رو هم یا با کش ببندد یا قفل مخصوص موقت دارن .کشوها و چسب محکم بزن .من چسب پهن پزشکی میزدم

ااصلا درک نمیکنه من هر دقیقه دارم به مریض میرسم شوهرم همه جاش داغون دوتا بچه هم روانی کردن من رو

به مادرت یا کسی دیگه از خونواده بگو برای بابات کامل توضیح بده وضعیتت رو 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم