2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

934 بازدید | 15 پست

امروز یک نفر ک همیشه بهش شک دارم و فک میکنم برام دعا و طلسم میگیره حرز امام جواد منو رو میز دید، خیلی ناراحتم ، با اینکه ب حرز اعتقاد دارم ولی میترسم برام طلسم قوی‌تر بگیره ، یا شایدم قسمت بود حرز رو ببینه تا دیگه برام طلسم نگیره

در کل اعصابم خورد شد کاش نمیفهمید حرز دارم

حالا نره ب کل فامیل جار بزنه بگه فلانی رفته دعا گرفته اسمم بد کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا حرز گرفتی ؟ میگن برای نوشتنش آداب خاصی داره 

من از موسسه اسم اعظم گرفتم با گشایش روزی امام علی شد ۲۳۴ هزار تومن، 

خیلی جاها گفته بودن باید روی پوست آهو و نقره باشه و خودمم اهل نماز و پاکیزه نبودم ک بخوام بنویسم برا همین ترجیح دادم سفارش بدم

من از موسسه اسم اعظم گرفتم با گشایش روزی امام علی شد ۲۳۴ هزار تومن،  خیلی جاها گفته بودن باید ...

کجاس این موسسه آدرس میدید؟ نتیجه داشت براتون 

قابل اعتماد هستند

دعا کنید منم مادر بشم به اذن خداوند
کجاس این موسسه آدرس میدید؟ نتیجه داشت براتون  قابل اعتماد هستند

من تازه یک هفته هم نشده ک خریدم حالا نمیدونم تلقین هست یا واقعا تاثیر داشته من خودم وقتی شبا بیدار میشم تا چند ثانیه تار عنکبوت و موجودات فضایی بالا سرم میدیدم این چند روز ک حرز دستم میبندم دیگه اون موجودات رو نمیبینم.

گوگل نوشتم موسسه اسم اغظم، سایتش اومد سفارش دادم

من از موسسه اسم اعظم گرفتم با گشایش روزی امام علی شد ۲۳۴ هزار تومن،  خیلی جاها گفته بودن باید ...

نمازحرزروخودت خوندی؟

توی بازار هم ازجادعاهای چرمی هست وداخلش ان یکادگذاشته فامیلتون دیده فکرنکنم فکربدی بکنه 

نمازحرزروخودت خوندی؟ توی بازار هم ازجادعاهای چرمی هست وداخلش ان یکادگذاشته فامیلتون دیده فکرنکنم فک ...

اره نمازش رو خوندم

دخترش ک دوم ابتدایی میخونه تا من برسم کیف چرم رو باز کرده بود حرز و یه کاغذ گشایش روزی بود رو در آورده بود گفت منم گفتم

برگشت گفت منم همش طپش قلب داشتم مامانم برام دعا گرفته داخل بالشت گذاشتم منم گفتم این دعا نیست حرزه، و با حالت نصیحت بهش گفتم هیچ وقت دعا نگیر یموقع برعکس میشه زندگیت خراب میشه اونم با حالت مسخره گفت مامانم گرفته

ولی ب دلم بدجور ترس و لرز افتاد هی ب خودم میگم من ک حرز دارم محاله برام اتفاقی بیفته

تا وقتی حرزو داری نگران هیچی نباش خدا مراقبته

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘