2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یعنی اگر فکرهای بد کنی خودتو داغون کنی مشکلاتت حل میشه اگرمیشه بگو ما هم مشکلات خیلی زیادی داریم زندگی ما هم خیلی سخته اما میگذره 

اگر با ناراحتی وعصبانیت وحرص چیزی درست میشه ما هم تلاش نکنیم بیاییم هی حرص بخوریم واعصاب خودمون ودیگرانو خراب کنیم

یعنی اگر فکرهای بد کنی خودتو داغون کنی مشکلاتت حل میشه اگرمیشه بگو ما هم مشکلات خیلی زیادی داریم زند ...

بله میدونم همه تو زندگیشون مشکلات خودشونو دارن اما من احساس میکنم دارم زیر بارش میشکنم

بله خیلی بهم فشار روانی وارد میشه هم خانواده هم عذاب وجدان خودم هم افسردگی گرفتم 

سعی کن برای درس خوندن چیزی یاد گرفتن درس بخونی نه نمره ومدرک درس یاد بگیری نمره ومدرک خودش میاد استرس نمی گیری اما همش فکر مدرک ونمره باشی چیزی یاد نمیگیری وکلی فکرهای پرت وپلا واضطراب سراغت میاد 

که باعث میشه ازدرس زندگی بیفتی وبیمارهم بشی

به خانواده ات بگو چقد فشار روته

حل میشه نگران نباش

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔