2777
2789
عنوان

سونوگرافی واژینال در تبریز

1808 بازدید | 4 پست

سلام دوستان، کسی مرکز سونوگرافی توی تبریز میشناسه که قرارداد مستقیم با بیمه داشته بلشن؟ یعنی همه هزینه رو همونجا بیمه پرداخت کنه ، یا اینکه اگر نمیشناسین لطفا باید که سونوگرافی واژینال با بیمه چقدر هزینش میشه و مرکز خوب هم که قیمتش رو مطلع هستید بفرمایید ، البته بگم که برای مامانم میخوام چون ۵۳ سالشه و یائسه نشده مثلا هر ۳ ماه اینا یل گاها هر ۲ ماه یا ۱.۵ ماه پریود میشه خونریزیش خیلی شدید هست، خیلی استرس دارم به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ و اینکه انجام سونوگرافی در پریود امکان پذیره؟ کثیف کاری نمیشه چطوریه؟😑

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

من خودم پریود بودم ک واژینال انجام دادم بعضی مواقع میگن اصن پریود بایدباشی ک بری،،منم خیلی استرس کثیف کاریشو داشتم ولی چیزی نمیشه چون قبلش باید بری دستشویی مثانه ت خالی باشه

من خودم پریود بودم ک واژینال انجام دادم بعضی مواقع میگن اصن پریود بایدباشی ک بری،،منم خیلی استرس کثی ...

دکترتون گفته بود پریود باشین یا خودتون رفتید؟ زیر انداز گفتن بخرین یا نه؟

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترتون گفته بود پریود باشین یا خودتون رفتید؟ زیر انداز گفتن بخرین یا نه؟

نه دکتر نگفته بود خودمم‌حتی نمیدونستم قراره سونو بشم اتفاقی ک رفتم مطب واسه قاعدگیام گفت بشین سونو کنم منم گفتم چری ام عب نداره گفت نه

نه زیرانداز نمیخاد خودشون سفره ی کبار مصرفی چیزی میندازن