2777
2789
عنوان

من زیادی حساسم؟

204 بازدید | 20 پست

دیشب خانواده ی دایی همسرم از یه شهر دیگه اومدن خونه ی مادر شوهرم.بعد پسر دایی همسرم و برادر همسرم ساعت ۶ اومدن دنبالش باهم رفتن با ماشین دور بزنن ساعت ۹ شد من به همسرم زنگ زدم گفتم شام میای گفت نه.نگو مامانش زنگ زده به برادر شوهرم گفته شام آماده بیاین خونه شوهر منم رفته با اونا.ساعت۱۱ اومد خونه اصلا نگفت اونجا بوده ولی من فهمیدم .امروز ازش پرسیدم گفت اره .خیلی دلخورم امشب دعوتیم خونه پدر شوهرم اصلا نمیخوام برم بهش گفتم دست بچه رو بگیر خودت برو.

وقتی دعوتین برو 

اصلا نقطه ضعف نشون نده به خانواده شوهرت م بعداً از این نقطه ضعف علیه خودت استفاده میکنن 

بعداً مشکلتو با شوهرت حل کن اون دعوت کرده تنها بیا شام شوهرت نباید می‌رفت طرف حسابت شوهرت باشه نه اونا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كه چي سر هيچي دعوا راه ميندازي حالا بعد عمري با برادرش و پسر داييش رفته بيرون بعد شام رفته خونه مادرش چي شده مگه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

حالا حتما باید ب دایی شوهرتم بفهمونی چقد گیر میدی 😑ی مدل بی احترامی ب مهمونم هست این کارت ینی چی خودت دست بچه رو بگیر برو مگ چیکار کرده بنده خدا،خونه باباش بوده نرفته ک کاباره😑

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

این بچه بازیا چیه ؟؟؟ حالا میخوای بقیه بفهمن به خاطر این موضوع ناراحتی و پشتت حرف بزنن اونا بیرون بودن مادرشم زنگ زده گفته بهشون شوهرتم رفته این کجاش عیبه اخه؟؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
احساس میکنم بهم بی احترامی شده جایی که خواهر شوهرم دعوت بوده همه جمع بودن ما دعوت نبودیم همسرم پاشده ...

میفهممت ولی قهر خوب نیس پاشو برو یه تذکر کوچیکم ب مادرسوهرت بده محترمانه

پسرم رادین
میفهممت ولی قهر خوب نیس پاشو برو یه تذکر کوچیکم ب مادرسوهرت بده محترمانه

چه تذکری بده؟؟؟ زشته واقعا . شوهرش میتونست بگه زنم نیست نمیام فردا میاییم حالام که رفته دیگه رفته عیبی نداره که

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وقتی دعوتین برو  اصلا نقطه ضعف نشون نده به خانواده شوهرت م بعداً از این نقطه ضعف علیه خودت است ...

دارم سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی خیلی ناراحتم درست میگی نباید نقطه ضعف نشون بدم

خانوما خواهشا همه بر اساس اولین کامنت نظر ندید 

همه جمع بودن چی میشد به ایشونم بگن تنها نمون بیا 

منم اگه باشم شوهرم تنهایی بره جایی ناراحت میشم 

اسی کار خوبی میکنی نمیری

توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎  خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟

یا حداقل به شوهرت بگو نمبام تو که عادت داری تنهایی بری برو دیگه . ولی اگه منت کشی کرد بدو کشش نده بزار بفهمه بدون تو نباید جایی بره

توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎  خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟