منتاپ و شلوارک میپوشم . بپوش بذار عادت کنه تو مادرشی
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
۴ یا ۵ سالش ک شد فقط حواست باشه با لباس ببرش حمام بشورش بعد که خشکش کردی خودت حمام کن
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
منم میپوشم فقط واسم سوال شد از چند سالگی باید دیگه نپوشم اینارو
بپوش کلا چرا نپوشی؟؟ من خواهرشو بزرگم پیش پسراش تاپ و شلوارک میپوشه . کوتاه نه ها مثلا تا زانویا زیرش تاپم که حلقه ای .پسراشم دبیرستانین
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته