2777
2789
عنوان

کنکور... کمک

88 بازدید | 8 پست

سلام 

پشت کنکوریم رشتمم تجربی

تازه آزمون قلمچی شرکت کردم 

نمیدونم چجوری برنامه بریزم آخه این آزمون جبرانی دوازدهمه 

من لای کتابای  دوازدهمم رو باز نکردم 

ولی خب پایه رو یکی درمیون خوندم 

البته تو پایه هم ضعیفم 

چجوری برنامه بریزم برا این آزمون 

کسایی که برنامه ریزیشون خوبه بگن 

مثلا زیست دهمم رو خوندم تا این ازمون 

ولی خب شیمی دهم فصل یک رو فقط خوندم و فصل دو مونده که مشکلم دارم توش حالا تواین آزمون فصل سه

چون ضعیفم تو پایه فیلمم می‌بینم که باعث میشه وقتم خیلی گرفته میشه 

چیکار کنم ؟ میخواستم فقط دوازدهم بخونم 

ولی خب تو پایه ضعیفم دوازدهمم نمیفهمم 

خیلی سردرگمم 

کمک کنید

من شنیدم که آزمون قلم چی خیلی تند پیش میره وقتی عقبی زیاد داری بهتر بود یه ازمونی که کند تر پیش میره مثل گزینه دو رو انتخاب کنی 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین الان به آزمون نمی رسی اما باید یه سری مباحث هر آزمون رو انتخاب کنی یا یه سری درسارو که به اونا برسی 

پس یه برنامه جدا بنویس برای رسیدن به کل پایه ده و دوازده و یازده که تا قبل عید نهایتا آخر فروردین یا اواسط اردیبهشت تموم شه در کنارش سعی کن جوری این برنامه رو بنویسی که مباحث قلم چی بعضیاشو برسی 

اما اگه سرعتت خوبه که برای قلم چی برنامه بنویس 

اون مباحثی از قلم رو که رسیدی رو فقط درصدشون یا تعداد سوالی که دادی رو حساب کن کاری به تراز نداشته باش 

واسه ضعیفی تو دروسم کلاس برو اگه بتونی بهتره اگه نه کمک درسیاتو کامل بخون 

الان ثبت نام کردم دیگه خیلی دیر شدهه😭

ااممم نمیدونم چی بگم آخه منم دهمم ( تجربی )تجربه زیادی ندارم جز اینکه تا جایی که میتونی بخون 

بهتره بری یه مشاور برات برنامه ریزی کنه می ارزه  چون کسی که بلد باشه نمیاد اینجا مشاوره بده کم پیش میاد ممکنه کسی اطلاعات غلط بده 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

نظر منو میخوای یه قسمت از بودجه هر ازمونو انتخاب کن مثلا دو فصل ریاضی عع یه فصلشو بخون بعد در کنارش اگ وقت اضافه داری پایتو ببر جلو :)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤