2777
2789

سلام دوستان عزیز. مدت هاست به عنوان خواننده‌ی خاموش اینجا رو میخونم و امروز تصمیم گرفتم عضو شم و از بچه ها درخواست مشورت کنم.

من دو سال و خورده‌ای هست که وارد رابطه‌ای شدم که از ابتدا به قصد ازدواج شروعش کردم و به هیچ وجه به عنوان یک دوستی و خوش گذرونی ساده نمیدیدمش. طرف مقابلم هم آدم خیلی خوب و محترمی بوده و هست. منتها شرایط ازدواج براش فراهم نیست.( درس میخونده و بعدش سربازی و چند ماهی هست دنبال کار مناسب میگرده و همزمان دنبال گرفتن فاند تحصیلی هست و منم همراهش بودم تو این مسیر و به شدت تشویقش کردم).تو این دو سال خیلی تلاش کردیم، ۱۰۰ جا مصاحبه رفته یا از جانب اون ها مناسب نبوده شرایط یا از جانب ما. در  به هرحال نشده. من میدونم ایشون پسر کاری هست و هرکاری پیش بیاد انجام میده با وجود تحصیلات عالی از بهترین دانشگاه ها. یعنی کسی نیست بگه اخ و پیف من اینهمه درس خوندم برم فلان کار رو بکنم. از لحاظ دوست داشتن من هم من مطمئنم نسبت به احساساتش به خودم. اما یک مشکلی داره و اونم اینه هر چی بهش میگم به خانوادت بگو در مورد ما تا یکم فشار روی من کمتر شه میگه نه. من زمانی موضوع رو مطرح میکنم که تکلیفم با زندگیم مشخص باشه و نمیخوام بهونه ی مخالفت بدم دستشون. این وسط من هم خاستگار زیاد دارم. دو ساله به هر ترتیبی بوده رد کردم هر کی اومده‌ ولی دیگه خسته شدم و نمیتونم بار روانی قضیه رو تحمل کنم. بارها کات کردم و نتونستم تحمل کنم و برگشتم. این اخرین باری که تمام کردم درگیر یه خاستگار شدم که به نظر میرسه پسر خوبیه. اما من بخاطر اینکه دلم گیره نمیتونم دل بدم بهش. مادرم میگه کم کم فراموش میکنی واین حرفا. من واقعا نمیدونم میتونم یا نه. بهشون گفتم تا وقتی حس دوست داشتن تو قلبم نسبت به خاستگاره به وجود نیاد عمرا ازدواج نخواهم کرد. اون هام قبول‌کردن. ولی خودم حس عذاب وجدان دارم. که با فکر اون با خاستگارم حرف میزنم .... میترسم ایشون رو وابسته ی خودم کنم و خودم نتونم با احساساتم کنار بیام. در ضمن یک‌ ماه و خورده ای هست که کات کردم و خبری ازش ندارم. 

خیلی حال روحیم آشفتست. دنبال تراپیست خوب میگردم که متاسفانه هنوز پیدا نکردم‌. به نظرتون باید چیکار کنم؟ اگر هم تراپیت خوب میشناسید که آنلاین هم مشاوره میده، بهم معرفی کنید.

دوست عزیز ایشون خیلی درگیر شما نیست به دو دلیل

اولا قضیه رو با خانواده اش مطرح نکرده ثانیا یک ماهه که عدم ارتباط با شمارو تحمل کرده 

منم برام همچین مشکلی پیش اومد که اگه مایل باشی برات توضیح میدم

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه حتما برو پیش روانشناس 

دوم اینکه به هیییییچ وجه تا وقتی که حست به آدم قبلی از بین نرفته با کسی وارد رابطه نشو 

حتی نامزدی...

و هر طور شده سعی کن امار اون پسر رو در بیاری شاید رل زده باشه یا ازدواج کرده باشه

اینطوری راحت تر میتونی ازش دل بکنی 

چی دارم میگم:///وقتی تو این یه سال و نیم نه حالتو پرسیده نه هیچی...یعنی اصلا اهمیتی براش نداشتی...

ووولی برا اینکه مطمئن شی سعی کن امارشو در بیاری 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

دوست عزیز ایشون خیلی درگیر شما نیست به دو دلیل اولا قضیه رو با خانواده اش مطرح نکرده ثانیا یک ماهه ...

من از احساسش به خودم اطمینان دارم.

اما خب از اون ادم هایی هست که ور منطقیش نسبت به احساساتش ارجح هست. برعکس من.

تا بحال سو استفاده و یا بی احترامی ازش ندیدم. فقط میگه میخوام کارم اوکی شه و اونموقع اقدام کنم و خب من تایم ندارم اینهمه براش صبر کنم. :(

ظاهرا دوستت برا ازدواج نمیخواسته، وگرنه اینکه به خانوادش درمورد تو حرفی بزنه که خواسته بزرگی نبوده ب ...

چرا برای ازدواج میخواد. خیلی هم داره تلاش میکنه.

اما میگه تا وقتی شرایط اوکی نشه نمیخوام به خانواده بگم چون مطمئنم مخالفت میکنن و اینجوری دید بدی نسبت به رابطمون به وجود میاد براشون. من به حرفاش اعتماد دارم. مشکل من زمان هست و فشار خانواده‌ی خودم که میگن چرا نشستی پای اون و بقیه خاستگارا رو رد میکنی.

دوست پسر من آدم بسیار با شخصیتی بود حسابی تحصیل کرده بود و دور و برش به معنای واقعی خالی! 

خیلی هم منو دوست داشت یه دو سال هم باهم دوست بودیم 

تو بدترین شرایط زندگیش که فوت مامانش بود فقط من کنارش بودم 

زد و فاند گرفت تشریف برد آلمان 

اوایل اوکی بود بعد یه هو تغییر کرد و در نهایت بهم گفت نمیتونم با تو باشم چون فک میکنم حالا که تو این محیطم همینجا ازدواج کنم برام آسونتره 

میخوام بگم ادماااا تغییر میکنن

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

عزیزم اینو هییییچوقت فراموش نکن توی رابطه زناشویی زنی پیروزه ک مردش شرایط زندگی داره و عاشقتره، اصلا نیازی نیس زن عاشق باشه ،زن عاشق بدرد زندگی نمیخوره هیچ جان فشانیش تو چشم نیس و ضربه میخوره ،شما فقط کافیه ۸۰ ٪با منطق ۲۰٪با احساس پیش بری و حتما حتما رو تمام خواستگارات وقت بذار و فکر کن، کارای منو انجام نده...

مطمعن باش طرف اگه دوستت داشته باشه با دست خالی هم یجوری دنیارو تسلیم خواستش میکنه لابد کسی نیستی ک انگیزه لازمو بهش بدی و ارزششو نداری، وابستگی و عادت رو کنار بذار و بفکر ی ازواج مناسب باش تا هیچوقت دلت نسوزه

اول اینکه حتما برو پیش روانشناس  دوم اینکه به هیییییچ وجه تا وقتی که حست به آدم قبلی از بین نر ...

مطمئنم کسیو تو زندگیش نمیاره تا من مجردم :)

نه عزیزم یک سال و نیم نه

یک ماه و نیمه باهاش کات کردم و خودم گفتم نمیخوام دیگه حتی حالمو بپرسی که یه وقت من باز بلغزم بیام سمتت. چون وقتی باهاش اوکی میشم همش استرس آینده میریزه تو وجودم. که قراره چی بشه و این حرفا. از طرفی هم خب دوستش دارم هنوز و میدونم اونم داره.

دوست پسر من آدم بسیار با شخصیتی بود حسابی تحصیل کرده بود و دور و برش به معنای واقعی خالی!  خیل ...

درک میکنم چی میگی

متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده. :(

اما ما قرار گذاشتیم قبل اینکه بره با هم عقد کنیم و منو ببره با خودش. البته اگه کاری که اینجا منتظرش بودیم اوکی نشه. فاندش پلن بی بود برامون.

عزیزم اینو هییییچوقت فراموش نکن توی رابطه زناشویی زنی پیروزه ک مردش شرایط زندگی داره و عاشقتره، اصلا ...

از لحاظ ابراز احساسات و این موارد اون از من عاشق تر نشون میده. اما اطرافیانم هم همین حرف شما رو میزنن. که  اگه احساس خطر کرده بود و نمیخواست از دستت بده با جیب خالی هم شده میومد جلو.

الان که من خودم ازش دست کشیدم. فقط نمیدونم با دلم چه کنم. خاستگارم هی پیام میده من دو ساعت در میون جواب میدم. اصلا حوصلشو ندارم. عذاب وجدان دارم. حس میکنم دارم باهاش بازی میکنم.

از لحاظ ابراز احساسات و این موارد اون از من عاشق تر نشون میده. اما اطرافیانم هم همین حرف شما رو میزن ...

تو در دوارن سوگواری قرار داری، ب خودت فرصت بده، من ازدواج اولم عاشق طرف بودم اونم گردو خاکی کرده بود ک همجا فقط حرف زندگیمونو میزدن...

بعدش انقدر تغییر رفتار داد و زجر کشیدم ک حالم از عاشقی بهم خورد...

۶ سال از بهترین سالهای زندگیموبراش گذاشتم ولی تلاشی نکرد زندگیمون نپاشه( خونه بابام گرفت خرجمونو میداد چکهاشو پاس میکرد ولی باز دلمون خون بود)

۵ سال بعد از طلاق یدونه خواستگارم خونه راه نمیدادم اطرافیان خیلی نصیحتم کردن و دل ب دریا زدم الان ی مرد با احساس و با انگیزه دارم ک با دست خالی دوتایی تو دو سال صاحب خونه و ماشین شدیم و بنامم کرده و خیلی بهم اهمیت میده درسته عاشقش نیستمو دلم براش ضعف نمیره ولی میدونم ینفر تو دنیا باشه ک کنارش احساس خوشبختی و ارامش کنم همین یک نفره، شما هم خودتو علاف عشق نکن ،دست نیافتنی و دوس داشتنی باش برو با کسی ک قراره قدرتو بیشتر بدونه و ارامش بده ن اینکه تنهات بذاره از عشقش بسوزی

تو در دوارن سوگواری قرار داری، ب خودت فرصت بده، من ازدواج اولم عاشق طرف بودم اونم گردو خاکی کرده بود ...

خوشحالم الان حالتون خوبه

ازتون میخوام دعا کنید منم دلم آروم بگیره.

تمام حرفاتون منطقیه اما دل لعنتی اینا حالیش نیست.

دعا کنید بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم و خیر باشه مسیر پیش روم.

مطمئنم کسیو تو زندگیش نمیاره تا من مجردم :) نه عزیزم یک سال و نیم نه یک ماه و نیمه باهاش کات کردم ...

اها 

خب اگه واقعا دوست داره سریع یه کاری کنه 

حداقل به خانوادش بگه 

نمیخواد سریع ازدواج کنید که 

حداقل نامزد کنید هروقت کاری چیزی پیدا کرد اون وقت عقد و ازدواج

یه مشاور خیلی میتونه به هردوتون کمک کنه 

اول خودت تنها برو 

بعد زنگ بزن بهش و باهم برید پیش مشاور 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

خوشحالم الان حالتون خوبه ازتون میخوام دعا کنید منم دلم آروم بگیره. تمام حرفاتون منطقیه اما دل لعنت ...

از ته قلبم براتون خیر میخوام❤🌹سعی کردم طبق تجربم کمکت کنم عزیزم، بهترین راه حل تو این شرایط هم همینه ک ب نقاط ضعف و آزارهایی ک دیدی فکر کنی خواهی دید تنها کسی ک باید دلت ب حالش بسوزونه خودتی، خیلیا بودن ک فکر کردیم ناشن نیستیم ولی نیستن و ماییم و زندگیمون ،بفکر آینده و زندگی خودت باش