2777
2789
عنوان

استرس

62 بازدید | 1 پست

سلام بچها خوبید میخواستم موضوعی رو با شما با اشتراک بزارم در مورد امتحان شهری رانندگی ببینید من رانندگیم خبلی خوبه ولی متاسفانه پاک دوبلم فاصله اش با ماشین جلو ۱ متر میشه و افسر میگه که نباید ۱ متر باشه ۳۰ سانت بیشترین فاصله هست و سه بار رفتم به خاطر یک متر هر سه بار منو رد کرد من خیلی تمرین کردم چندین جلسه ازاد رفتم با مربی ولی مربی میگع میتونه ۱ متر باشع ولی افسر قبول نمیکنه بنظرتون چیکار کنم دیگ روم نمیسه به مربیم بگم به من وقت بده بیام تمرین بنظرتون چیکار کنم یکم استرس دارما نمیگم ندارم ولی سر چن دقیقه فروکش میشه استرسم واقعا دیگ دارم افسرده مبشم ناراحتم به شدت هر چ تمام مربیم فقط افسوس منو میخوره که تو بین کاراموزام بهترینی ولی از همه شون دیر تر قرار گواهینامه بگیری و این حرف منو به شدت ناراحت میکنه و درظمن ببخسید که طولانی شد من با علاقه خودم رفتم امسال کنکور دادم و قبول و توی انتخاب رشته اشتباهی شد و من قبول نشدم و مجبور شدم یکسال بمونم  مامانم هعی غر میزنه ک نمیخواستم بری راضی نیستم میری از درست فاصله میوفتی از یه طرف این حرف مامانم از یه طرف حرف مربی واقعا وسط دو راهی گیر کردم بنظرتون اشتباه کردم برای رفتن و گواهینامه گرفتن ؟؟؟ اخه من قبل نتایج کنکور میرفتم بنا به دلایل تعطیلی هعی این وسط تعطیل میشد ممنونم اگ راهنمایی کنید