2789

خوبه. هفته ای یه بار بنزین میزنم. گاهی هم دوبار. تر و تمیز باشه مشکلی نداره. 

اما ایراد پیدا کنه خب خودت میدونی ۲۰۶ نسبت به پراید خرجش خیلی بالاتره

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

اگه هرروز تو ترافیک رفت و آمد کنی هفته ای یه باک 

خودم ده روز یه باک میزنم تو تهران 

اره انصافا راضی ام ماشین تمیز و بی صداییه نسبت به محصولات سایپا

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم مصرفه ولی خب لوازمش گرونه تقریبا ولی ۲۰۶ ماشین خوبیه در کل ، برای خانوما جمع و جوره

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
موافقم من سمند داشتم الان میخوام ۲۰۶ بخرم بنظرتون خوبه

بله فقط صفر یا کارکرده و چه مدلی اگه کارکرده میخواین؟

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

سمند برای جاده خوبه ، ماشین سنگینیه ولی از لحاظ بدنه خیر

سمند بیشتر آقایون پسنده 

کار کرده ۹۳

ببینین ۲۰۶ سال ۸۷ و ۸۸ نهایت تا ۹۰ قطعاتش همش فرانسویه ولی از اون به بعد شد چینی و ایرانی 

ولی بازم مدل پایین از صفر الان بهتره ولی سالم باشه از لحاظ موتوری و بدنه

دقیقا خیلی لشه الان شدید دلم ی چی اسپرت میخواد حالا بین لوبو و ۲۰۶ موندم

لوبو نه خوب نیست چینیه بدرد نمیخوره

سمت لوبو ام وی ام این چیزا نرید خوب نیستن

یا اگه پولتون رسید لیفان ۶۲۰ بگیرید خوبه

یا ۲۰۶

ببینین ۲۰۶ سال ۸۷ و ۸۸ نهایت تا ۹۰ قطعاتش همش فرانسویه ولی از اون به بعد شد چینی و ایرانی  ولی ...

پسر داییم یدونه ۸۳ داره ولی ۵۰تا کار کرده نوعه نوعه میگه ۱۲۰بیا برش دار میترسم ولی ماشینش شاید دوبار رفته بیرون و امده انقده نوعه ایران نبود ماشین موند تو پارکینگ نمیدونم حالا