2777
2789

ان تی فکرکنم پسربیشترصحت داشته باش

چون ان تی گفت به من پسر وپسرشد

اما به دوستم گفتن دختر اماپسرشد

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من گفتن ۹۹ درصد دختره ولی الان پسرم ۵ ماهه بغلم هست 

توی هفته ۱۲ آلت تناسلی جنین ها شبیه هم و شبیه دختره بیشتر و تشخیص از روی آلت تناسلی غیر ممکنه از یه جاهای دیگه میگه ضربان قلب و استخوان بندی و ... حدس میزنن که ممکنه درست باشه ممکنه نباشه خطا زیاد داره  بهترین موقع هفته ۱۸ انومالی هست هفته ۱۴ تازه بیضه های پسر شکل میگیره ولی تا بزرگ بشه بازم درصد خطا داره هفته ۱۸ ۲۰ صد در صد هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍