2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟؟

124 بازدید | 12 پست

نظرتون رو بگین و اینکه چه عکس العملی باید انجام بدم

من اون موقع که ازدواج کردم ۲۶ سالم بود شغل موقع داشتم که میدونستن همه که قرار یسال باش بچه پنجم

خانواده ما کم میان یک برادر و یک خواهرم که اصلا بعد۵ سال ازدواج نیومدن یه ناهاری،شامی بخورن 

یه برادر دارم مجرد 

الان به شوهرم گفتم برادرم میگه زن نمیخوام گفت خوب میکنه تو این گرونی منم گفتم اره منم بهش گفتم خوب میکنه چرا خودشون اذیت کنه  وقتی تنهایی میشه خوش گذروند

بعد شوهرم گفت مگه اینکه یه دختر تک فرزند، شاغل کم سن 

منظر با منظور گفت و میخواسته حرص منو در بیاره

نظر شما چیه؟؟ من چه عکس العملی نشون بدم نیتم اینه به مامانم اینا بگم چون اولین بارش نیست

قبلا هم سر ازدواج یک از اقوام خودشونم گفته بود ما گول خوردیم زن شاغل نرفتیم بگیریم در حالی که اون فامیلشون هم نتونست زن شاغل بگیره چن جا رفت ولی نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=217360468]وا واسه چی به خونوادت بگی توام یه چیز بدتر به اون بگو تا ک و نش بسوزه چرا اونارو نا ...

خوب به خونوادت بگی چی میشه؟ دیگه نمیگه بدتر روش بازتر میشه

گناه من سادگی بود .
حالا من برعکس شما همسرم اجازه نداد برم سرکار میگفت دوس ندارم بری سرکار باید خودت بشینی بچتو بزرگ کنی ...

اول همینو میگفت حتی یجا قبول شده بودم مرحله بعدش رد شده بودم میگفت خداروشکر 

اوضاعشم خوبه ها 

اما الان چندین بار اینجور میکنه

میگم به خانودم بگم شاید رفتار بکنن درست بشه یا اگه نمیخواد تموش کنیم بریم پی زندگیمون

جوابسو خودت بده بگو فلانی واسش خواستگار اومده چقدر باکلاس و خوشتیپ و پولدار تا بفهمه جواب های هوی هس ...

بعد میاد هزار تا اپشن برا دختره که خود دختره هم خبر نداره پیدا میکنه 🤦🏻

بعد میاد هزار تا اپشن برا دختره که خود دختره هم خبر نداره پیدا میکنه 🤦🏻

میفههمم چی میگی متاسفانه مردا خیلی بیغیرت و بد شدن راحت به همسر خودشون هرحرفی میزنن و دلشو میشکنن وقتی خرشون از پل رد میشه پشیمون میشن لعنت به ازدواج

گناه من سادگی بود .