2777
2789
عنوان

عقد و عروسی

235 بازدید | 7 پست

یه نظر خواهی...

عقد و عروسی تو یک روز باشه بهتره؟ که عاقد تو همون تالار بیاد و امضاها یکی دو روز قبلش زده بشه که وقت گیر نباشه...

یا مثلا یک هفته ده روز قبل عروسی؟؟؟

بعد چون در حالت عادی جشن عقد با عروس هست، اگه تو یک روز باشه که باعروسی یکی میشه و همه هزینه برای داماد میفته...  و اگه یکی دو هفته قبل هم باشه، دو تا جشن نزدیک هم باشه لوس میشه...

از یک طرف هم ممکنه خانواده داماد بگن جشن عقدی قرار نیست برگزار بشه، تو هزینه عروسی کمک کنید....

خوب چقدر کمک کنیم ،نصف نصف؟

یا تا یه حدی؟؟؟؟

چون جشن عقد مثل عروسی مفصل نیست که...

حالا نظرتون چیه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا  ما که دوران عقد تقریبا یک سالی طول میکشه

عقدهامونم اکثرا محضری هست بعدشم ناهار یا شام رستوران به هزینه خانواده عروس

و کل هزینه عروسی هم با داماده

ولی در این مورد نظر من اینه عقد رو یک ماه قبل محضری بگیرید با حضور دوتا خانواده بعد برای فیلم و فرمالیته تو تالار یک عقد سوری هم انجام بدید

برای هزینه هم میتونید خانواده عروس مهمان های خودشو حساب کنه خانواده داماد هم مهمان های خودش و خب هرکسیم کادو سمت خودش برای خودشه حالا یا میخواد به پسر یا دخترش هدیه بده اون مبلغ رو یا میتونه هزینه ای که کرده رو کم کنه از اون مبلغ

والا  ما که دوران عقد تقریبا یک سالی طول میکشه عقدهامونم اکثرا محضری هست بعدشم ناهار یا شام رس ...

آخه ما تقریبا دو ساله نامزد هستیم

بابام هم نذاشت عقد کنیم که یه وقت مشکلی پیش اومد من مطلقه نشم.

بخاطر همین الان بابام میگه یا عقد و عروسی با هم باشه یا یکی دو هفته قبل عروسی

ولی از قضا چون خانواده نامزدم همه چی رو دودوتا چهار تا میکنن و خط کش میذارن، گفتیم حتما میگن اگه جشن عقد نمیگیرید پس تو عروسی کمک کنید.

به نظر من بین عقد تا عروسی باید یه فاصله ای باشع تا دخترو پسر بیشتر آشنا بشن باهم

الان دو ساله نامزدیم

فقط میخوایم برای عقد و عروسی تصمیم بگیریم چیکار کنیم