2777
2789
عنوان

واکسن

121 بازدید | 15 پست

خواخرزادم ۴ سالشه اومده خونمون سرما خوردس حالا منم فردا قراره برم واکسنمو بزنم میترسم کرونا باشه منم بگیرم بعد واکسن ک بزنم بدتر شم😓 خطرناکه واکسن عایا؟😓تو این شرایط ؟ بعد قرص ویتامین دی هم خوردم ربطی ک نداره ب واکسن؟

دیگه همه عالم و ادم فهمیدند dنخورید توی این اوصاع کرونا بایدcبخوری

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

ویتامین ها ربطی به واکسن نداره

علی الحساب یک هفته صبر کن اگر علائمی ندتشتی برو بزن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی همچین چیزی گفته؟نکته خانم محمدپور که پزشک هم نیستن

تمام مقاله های پزشکی شدت بیماری با کمبود ویتامین دی ازتباط مستقیم داره رو تایید کردن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

صبر کن 

البته من خودم کرونا داشتم خودم نمیدونستم واکسن زدم نمردم ولی تو صبر کن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

ویتامین d خیلی نقش مهمی داره ...

میگن تو خود کرونا ک گرفتین نخورید 

نه این ک اصلا نخورید

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
صبر کن  البته من خودم کرونا داشتم خودم نمیدونستم واکسن زدم نمردم ولی تو صبر کن

ب ریه هات هم زد؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
کی همچین چیزی گفته؟نکته خانم محمدپور که پزشک هم نیستن تمام مقاله های پزشکی شدت بیماری با کمبود ویتا ...

محمد پورو اسمش برام اشناست 

ولی عزیزم مطالعه کنی بیشتر متوجه میشی 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
ب ریه هات هم زد؟

نه از سرماخوردگیم خفیف تر بود یه ذره سرفه داشتم با یه روز تب 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
محمد پورو اسمش برام اشناست  ولی عزیزم مطالعه کنی بیشتر متوجه میشی

شما مطالعه کنید بیشتر ویتامین دی نقشش کاملا مسجل شده 

سایت های معتبر پزشکی مقاله های پزشکی دنیااااا تایید کردن 

ویتامین d خیلی نقش مهمی داره ... میگن تو خود کرونا ک گرفتین نخورید  نه این ک اصلا نخورید

ولی لازمه بدن نیست 

شما برگرد به قدیم هرچی تو قدیم بود حال ادم بهتر بود باهاش

همون قدیما یه مریصی ای میشد پرتقال و لیمو شیرین'یا همون ابجوش عسل و ابلیمو مرتب خورده میشد ویتامینcنقش بسازی داره

شما مطالعه کنید بیشتر ویتامین دی نقشش کاملا مسجل شده  سایت های معتبر پزشکی مقاله های پزشکی دنی ...

افرین 

من لازم نمیدونم وقتمو تلف کنم چون اطمینان دارم هم به دانش ام همم به تجربه هام لازمم نمیددنم بخوام برای کسی دلسوزی کنم 

افرین  من لازم نمیدونم وقتمو تلف کنم چون اطمینان دارم هم به دانش ام همم به تجربه هام لازمم نمی ...

شما وقتت رو تلف نکن بخون و در مقابل دانستن مقاومت نکن

شما وقتت رو تلف نکن بخون و در مقابل دانستن مقاومت نکن

باشه تو درست میگی 

میگه یکی خوابه یکی هم خودشو به خواب میزنه 

واقعا میفهمم که جامعه امون چقدر سطح سوادای مختلفی داره

دوست عزیز موفق باشی توی همه مراحل زندگیت ایشالا خدا کمکت کنه وگرنه معلومه با اینجوری که خودتو بخواب زدی من و امثال من دستمون بجایی بند نیست

باشه تو درست میگی  میگه یکی خوابه یکی هم خودشو به خواب میزنه  واقعا میفهمم که جامعه امون ...

فقط برو یه سرچ معمولی بزن همین! چرا انقدر با کلمات بازی میکنی

تو میفهمی یا دانشمندان و محققان اونا هم دروغ میگن؟عجب