خیلی جالبه من هیچ بی احترامی نکردم میگین بی احترامی کردین و... حالا هر کاری دوس دارین بکنید نونم ندارین برین ۷ تا ۷ بچه بیاربد ببینم ب کجا میرسید اصلا مهدکودک بزنید همه خوشحالند و کار همه هم کاملاااا درسته ☺️
شما نمیتونی برای تمامی مردم تصمیمی بگیری،ادما صلاح زندگی خودشونو بهتراز هرکس دیگهای میدونن،کسی ک در وضع مالی درستو حسابیه و ارامش اعصاب داره و خودشم میدونه امادگی فرزند اوری داره میتونه ی آدم جدید رو به زندگی بیاره،ولی خب با سطح پایین جامعه درست نیست فرزنداوری،ب فکر اینده بچهامون باشیم،همه بچهایی ک تو خانواده کم سطح چشم ب جهان گشودن رونالدو و ادمای ازین قبیل نمیشن ک!
خب راست میگه دیگه چرا گارد میگیرید اون بچه ای که تو نداری و اختلافات خانوادگی به دنیا بیاد یه انسانه با کلی امید و ارزو مادر پدرش صاحبش نیستن که میگید به خودشون مربوطه، مسائل خودشون به خودشون مربوطه ولی در رابطه با تولید یک انسان تو نداری و اختلاف از نظر من دیگه تنها به خودشون مربوط نیست
ادب حرف زدن که ندارین شعور ساکت شدنم ندارید شما ها؟ پس باشه معتاد ها و گدا ها بچه بیارین که آینده روشنی در انتظار همتونه ... بی احترامی کردین مجبور شدم بی احترامی کنم شما ک خودتو نمیتونی کنترل کنی و مثل ی آدم با شخصیت حرف بزنی وای به حال بچتون و اینکه بچتون هم بزرگ میشه میگه شما غلط کردین تو اوضاع خراب روحی و مالی تون منو بدنیا آوردین ... بعد اونموقع تازه متوجه حرفام میشد ..عقل ک نباشد جان در عذاب است ... خدانگهدار