2777
2789
عنوان

بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اسمش فرت فرت زاییدن نیست.... اسمش با برنامه باردار شدن هست.  چشم برم باسواد شم بیام!! نم ...

خیلی تو فازی عزیزم 

طبق همون قران همسرت میتونه ۴تا زن بگیره و ۴۰تا صیغه کنه ...پس ب اینجا میرسید هی نیاید تاپیک بزنید و مدام گله کنید چون اونهم کلام خداست

شما نمیتونی برای تمامی مردم تصمیمی بگیری،ادما صلاح زندگی خودشونو بهتراز هرکس دیگه‌ای میدونن،کسی ک در وضع مالی درستو حسابیه و ارامش اعصاب داره و خودشم میدونه امادگی فرزند اوری داره میتونه ی آدم جدید رو به زندگی بیاره،ولی خب با سطح پایین جامعه درست نیست فرزنداوری،ب فکر اینده بچهامون باشیم،همه بچهایی ک تو خانواده کم سطح چشم ب جهان گشودن رونالدو و ادمای ازین قبیل نمیشن ک!

دقيقا يه تاپيك جراحي زيبايي بود يه كاربر كه اتفاقا مذهبي هم بود اومده بود ميگفت شماها بايد برين پيش ...

اینا همونایی هستن ک بو میدن وقتی کنارشون میشینی،، سیبیل دارن ،پشمالون.... تو سرشون جای مغز  چیزه 😂

خب راست میگه دیگه چرا گارد میگیرید اون بچه ای که تو نداری و اختلافات خانوادگی به دنیا بیاد یه انسانه با کلی امید و ارزو مادر پدرش صاحبش نیستن که میگید به خودشون مربوطه، مسائل خودشون به خودشون مربوطه ولی در رابطه با تولید یک انسان تو نداری و اختلاف از نظر من دیگه تنها به خودشون مربوط نیست

ادب حرف زدن که ندارین شعور ساکت شدنم ندارید شما ها؟ پس باشه معتاد ها و گدا ها بچه بیارین که آینده روشنی در انتظار همتونه ... بی احترامی کردین مجبور شدم بی احترامی کنم  شما ک خودتو نمیتونی کنترل کنی و مثل ی آدم با شخصیت حرف بزنی وای به حال بچتون و اینکه بچتون هم بزرگ میشه میگه شما غلط کردین تو اوضاع خراب روحی و مالی تون منو بدنیا آوردین ... بعد اونموقع تازه متوجه حرفام میشد ..عقل ک نباشد جان در عذاب است ... خدانگهدار