2777
2789
عنوان

بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 37 پست
ول کن اینجا کلا جدا از مردم هستن انقدر که رفتار هاشون برای من عجیبه  نمیدونم اطرافیان من عجیب ...

وای الان توییتر بودم.... مردم توییتر انگار از یه سیاره دیگه ان اینا از یه سیاره دیگه...

منم بینشون مشترکم فقط

موافقم  یه عده فقط بچه میارن استدلالشونم اینه خدا روزی دهندس

البته استدلال ما نیست آیه صریح قرآنه!! تربیت یه بچه قانع و کاری خیلی مهم تر از بچه آوردن تو رفاه صددرصدیه. تربیت یه بچه تو محیط عاطفی ام خیلی بهتر از بودن با مادر پدر بی اعصاب و پولدار یا بی پوله!! برای فرزند آوری فقط اخلاق و اعصاب و زندگی درست شرطه. مالی و اقتصادی درجه های خیلی پایین تره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام سقف بالا سر ندارن شوهرش بیکار ی بچه کوچیک داره الانم بارداره گفتم خب میذاشتی ی کم وضعتون درست میشد... گفت فرقی نمیکنه اوضاع میخوام تا حوصله دارم چنتا بچه بیارم،،،🤣🤣🤣🤣 چقد اسکلن واقعا ...فردا هم بچه ها فقط ضرر میکنن بخدا

چرا فکر میکنین در جایگاهی هستین که بقیه رو نصیحت کنین؟هر کی صلاح خودشو بهتر میدونه خودش میدونه چه غلطی کنه تو زندگیش.

تاپیکتو خوندم و اومدم بیرون ندیدم اصلا چه اتفاقی افتاد خودمم موافق نیستم ولی شماها هم از منبر بیاین پایین خواهشا

من تو اون تاپيك نبودم اما به ما چه بقيه چند تا بچه ميارن خوب كار شما هم درست نيست هر وقت اومدن به م ...

نمیخوام بحث کنم عزیزم ولی آینده بچه های اونها به آینده بچه های ما هم گره خورده

البته استدلال ما نیست آیه صریح قرآنه!! تربیت یه بچه قانع و کاری خیلی مهم تر از بچه آوردن تو رفاه صدد ...

چون قران گفته ما نباید فرت و فرت بزاییم ک 

چ حرفیه ک میزنی 

لطفا کمی سواد و اگاهی هم قاطی مذهبتون کنید 

بله تربیت مهمه ولی ب چ قیمت؟ب قیمت فقر ؟؟؟

نمیخوام بحث کنم عزیزم ولی آینده بچه های اونها به آینده بچه های ما هم گره خورده

نه چرا گره بخوره از نظر اونا هم ما اشتباه ميكنيم اگر ما در مورد تعداد بچه هاشون نظر بديم اونا هم ميتونند در مورد حجابمون نظر بدن

خود من به شخصه بچه ندارم و نميارم اما اصلا و ابدا دخالتي در مورد تعداد بچه هاي يكنفر نميكنم مگر دو حالت باشه يمي اينكع طرف بياذ پيشم اه و ناله نداشتن بكنه اونموقع ميگم مقصر خودتي نبايد چندتا بچه مياوردي 

و مورد دوم اينكه ازم نظر بخواد كع بچه بيارم يا نه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزیزم دارم صحبت میکنیم ولی بعضی ها صحبت رو دعوا میدونن خواستم نظرم رو بگم 

شما اگه یکم قبل همچین تاپیکی دقت کنی میبینی تو سایتی که نصف ادما تو اقدام و باردار وبچه دارن، مسلما خیلیا واکنش نشون میدن،کسی نه با توصیه شما بچه دار میشه نه نمیشه،پس بهتره بذاریم هرکی باعقل خودش زندگی کنه.مثل اینه که منی که روسری هم بزور سرمه تاپیک بزنم چرا واقعا چادر میپوشید و...خب معلومه همه میفتن به جون هم!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

والا من ی تاپیک زدم درمورد زیبایی ی اسکل ک پروف مذهبی داشت با اون ادب و شعور حرف زدنش اومده میگه سایت نیست دیوونه خونه س،، مطمئنم ک همون الان بو گوه میده وقتی کنارشی... (مذهبیون ب خودشون نگیرن ک اصلا مخاطبم نیستن ) بعضی از کاربرا اصلا شعور حرف زدن ندارن 

چون قران گفته ما نباید فرت و فرت بزاییم ک  چ حرفیه ک میزنی  لطفا کمی سواد و اگاهی هم قاط ...

البته اسمش فرت فرت زاییدن نیست.... اسمش با برنامه باردار شدن هست. 

چشم برم باسواد شم بیام!! نمیدونسم حرف کاربرای نی نی سایت از کلام خدا بالاتره ما رفتیم بای بای 🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
والا من ی تاپیک زدم درمورد زیبایی ی اسکل ک پروف مذهبی داشت با اون ادب و شعور حرف زدنش اومده میگه سای ...

دقيقا يه تاپيك جراحي زيبايي بود يه كاربر كه اتفاقا مذهبي هم بود اومده بود ميگفت شماها بايد برين پيش روانشناس از سلامت عقل برخوردار نيستين چقدر راحت ميان به هر كسي كه مدل اينا زندگي نميكنه توهين ميكنند

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم