همان طور که پیش تر اشاره کردیم موچی نوعی خوراکی ژاپنی است که با غلات به ویژه نوعی برنج ژاپنی به نام موشیگوما درست می شود. بدین صورت که برنج ژاپنی را با آب و حرارت می پزند و با کوبیدن آن در هاون آن را به ماده ای چسبناک تبدیل می کنند که می تواند شکل بگیرد. نوع دیگر موچی که با غلات تهیه می شود، بدین صورت است که آرد غلات را با آب گرم ترکیب کرده و بعد از ورز دادن بخار پز می کنند. به هر صورت این غذا یکی از غذاهای سنتی ژاپن است که در سال نوی ژاپنی سرو می شود. البته این را هم بگوییم که خوردن این غذا به دلیل چسبنده بودن کمی دشوار است و برای کسانی که توانایی کمتری در قورت دادن مواد غذایی دارند مانند کودکان و سالمندان توصیه نمی شود زیرا برای آن ها خطر خفگی و مرگ به همراه دارد