2821
2789
عنوان

برادرشوهر

897 بازدید | 53 پست

باهاش قهرم تازه عقدکردن برای عقدش نرفتم ولی جشنش باشوهرم رفتیم وسرسنگین برگشتیم حالاامشب پدرش پاگشاکرده اونارو ماروهم گفته نمیدونم برم یانه ....

آخه قبل اززن گرفتنش گفتع بود که تاوقتی من تواین خونه ام فلانی یعنی من نباید برم خونه پدرشوهرم..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ارره حتما برو ببین اینجوری اگه نری بهش ثابت کردی به خاطر حرف اون نرفتی ولی تو از لجشم شده برو

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

بنظرم برو و به جاری ات بگو فلانی با انتخاااابت ر ی د ی .

بزار تا چند هفته استرس بگیره چرا اونطور گفتی

هرکی هم پرسید چرا اونطور گفتی، بگو اتفاقا گفتم قدر برادرشوهرم رو بدون آدم صاف و ساده ای هست .

زنگ بزن بابای شوهرت بگو دوست داشتم بیام ولی چون فلانی این حرف و زده بهتره من نیام

بهرحال منو ببخشید 

خوش بگذره بهتون

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 
اون گفته من باید عذرخواهی کنم ..منم گفتم شتردرخواب بیند پنبه دانه...

چرا ماجراتون چی بود؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز