2777
2789

من بوهای گرم و تند دوست دارم، یا مثلا ازین شیرین سک.سی ها، خیلی یخ دوس ندارم، چطورن اینا دوست داشتین؟ 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

این کفشه نمی‌دونم اسمش چیه خواهرم داره خیلی خوش بو.البته اصلش

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کفشه نمی‌دونم اسمش چیه خواهرم داره خیلی خوش بو.البته اصلش

گود گرل، اصلش سه تومنه، اصلا یادم نیست بوش رو، میتونی توصیف کنی برام؟ همکارم داشت دوسال پیش هرچی فک میکنم یادم نمیاد دوس داشتم یا نه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
گودگرل اصلش الان یک‌میلیون و هشتصد این اصل نیست

اصلش اصلا سه تومنه، اصل که نیست، ولی نسبت به قیمت نظرات خوب بودن ، اما بوش اصلاااا یادم نیست اصلا

گود گرل، اصلش سه تومنه، اصلا یادم نیست بوش رو، میتونی توصیف کنی برام؟ همکارم داشت دوسال پیش هرچی فک ...

آره خواهرم ی دونه بی جعبشو گرفت نزدیک دو تومن.زیاد بوش یادم نیست ولی هر وقت میزد واقعا خوش بو بود نه گرم بود نه سرد 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

من گودگرل داره هزاردرصد که اصل نیست با اینکه ۷۰۰خریدم اما خوشبوئه من دوسش دارم بوش گرمه مخصوص این فصله

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.