2777
2789
عنوان

شده کسی از رو نیت خیر اذیتتون کنه،؟

102 بازدید | 11 پست

مثلا یادمه چندسال پیش وضعیت خانوادگی خوبی نداشتیم ینی نسبت به الان بدتر بود، همچیمون داغون، بعد میرفتیم مسافرت خونه بابا بزرگم عید ها و همه جمع بودن اونجا، اون سال من درس شیمی و فیزیک رو افتاده بودم، بابام مثلا خواست داییم که معلمه نصیحتم کنه، من اصلا کشش درس خوندن نداشتم دیگه ربطی به درک نداشتن نداشت واقعا کشش نداشتم، باهوش بودم یادگیریمم بالاست ولی کشش و تمرکز اینکه بشینم بخونم نداشتم و اصلا ربطی به نصیحت نداشت این قضیه، همون سالا هم رفتم سرکار، خلاصه این قضیه رو فرتی گذاشت کف دست داییم با تمام جزئیات و..، ابرو هیثیتم رفت همه فهمیدن، زنداییام داییام، بابا بزرگ مادر بزرگ، بعد هی میومدن در خفا مثلا نصیحت کنن ، یکی دوتاشون اومدن با اشاره به اینکه تو خانواده درست نداری مادر پدرت بدرد نمیخورن برو درس بخون یچی بشی نصیحتشونو کردن، خب من میدونستم اینارو و خودش اذیتم میکرد این زندگی درستی که ندارم، واقعا قلبم شکست اون سال از حرفایی که پشت سر و تو رو زده شد، ماشالله همشون تحصیل کزده و زندگیاشون عالی، انشالله بهتر هم بشه ولی کاش دفعه دیگه اون دوتاشون که اومدن با تحقیر پدرم جلوی من نصیحتم کنن دیگه هیچکس رو ازین طریق نخوان بکشن بالا، 

یا مثلا الان که شاغلم، همکارام بعد از این همه مدت دیگه میدونن من تو‌محیط کار ارومم و سرم به کار خودمه، چون خودشون رونق دوست دارن به زور منو به حرف میگیرن و از هر چرت و پرتی میگن تا منم صحبت کنم و بعضی از حرفاشمون واقعا نابجا و اذار دهندست، طرف به خیال خودش میخواد جو‌ شاد باشه یا کمک کنه من انرژی بگیرم نمیدونه چقد مغزم داغون میشه تا برم خونه، یوقتا هست مثلا پریودم درگیر دانشگاه و خونه ام و هزارتا چیز دیگه، طرف میبینه ارومم به جای اینکه دست از سر کچلم برداره ببشتر میره رو اعصاب، همین دیروز بود سرما خورده بودم و تو گوشی با دوستم بحثم شده بود و چشمام درد میکرد یه ریال پولم تو کارتم نبود، سه نفر افتاده بودن رو سرم که نه تو یچیت هست ما میدونیم کی بهت پیام داده حالتو گرفته چی گفته ما ادم شناسیم و..، بابا اگه ادم شناسی باید بدونی تو این شرایط هرچی کمتر چرتو پرت بگی بهم راحت ترم! حالا گیر میدی چته اگه من پریود باشم چی بگم بهت بگم پریودم راحت میشی؟

و اینجور چیزا..  همینجوری یادم افتاد حالم گرفته شد گفتم دور هم اگه کسی خواست حرف بزنیم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

یکی از اقوام همش تو کارمون دخالت میکنه و همش میخواد یکاری واسمون انجام بده من میدونم نیتش خیره ولی من اصلا خوشم نمیاد از این رفتار

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
یکی از اقوام همش تو کارمون دخالت میکنه و همش میخواد یکاری واسمون انجام بده من میدونم نیتش خیره ولی م ...

مثلا منو دوست پسرم قصدمون ازدواج نیست فعلا پس نیمخوایم خانواده ها بدونن، بعد این همکارم بو برده رفته گذاشته کف دست بابام، خواسته مثلا خوبی کنه ولی نمیدونه ممکن بود تو چه دردسری بندازه منو

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا منو دوست پسرم قصدمون ازدواج نیست فعلا پس نیمخوایم خانواده ها بدونن، بعد این همکارم بو برده رفته ...

واااا چه خوبیه!!!!

اصلا به اون چه ربطی داره

نرفتی پارش کنی؟

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
واااا چه خوبیه!!!! اصلا به اون چه ربطی داره نرفتی پارش کنی؟

مدرک محکم نداشتم وگرنه حتما پاچشو میگرفتم ولی طبق شواهد 99 درصد کار اونه، یه مدت هی بابام مستقیم غیر مستقیم به قضیه اشارع میکرد خیلی اذیت شدم تا بپیچونم، طرف نگفت یهو باباش خیلی حساس باشه گردن دختره رو بزنه، خیلی بدم میاد ازین فضولی ها

مدرک محکم نداشتم وگرنه حتما پاچشو میگرفتم ولی طبق شواهد 99 درصد کار اونه، یه مدت هی بابام مستقیم غیر ...

خدا نسل اینجور آدمای رو منقرض کنه کثافتاا

منم قبلا که مجرد بودم ۱۹ سالم بود با اجازه خانوادم رفتم بیرون بعد تو خیابونمون یه مغازه هست رفتم تو اون بعدش ماشین گرفتم و رفتم بعد که برگشتم خونه همسایه کثافتمون در زده با خنده و اینا به مامانم میگه اره دیدم دخترت سوار ماشین با یه پسر شد و ...جالب اینجاس با خنده تعریف میکرد و میگفت کاریش نکن

البته من همونجا جوابشو دادم گفتم بهش هیچ ربطی نداره و... ولی بازم با خنده جوابمو داد و رفت پیرزن نحس

ولی مامانم بهم اعتماد داره میدونست زنه داره زر میزنه کاری نکرد

خدا نسل اینجور آدمای رو منقرض کنه کثافتاا منم قبلا که مجرد بودم ۱۹ سالم بود با اجازه خانوادم رفتم ب ...

وای اینکه خوبه، من یسری یه دوستی داشتم، دختره خیلیییی کثافط کاری میکرد، مثلا رابطه جنسی برا یه دختر ۲۲ ، ۲۳ ساله اونقدرا دور از ذهن نیست ولی برا دختر ۱۷،۱۶ ساله زیادی زوده، این تو اون سن هفت تا دوست پسر داشت و رابطه هم باشون داشت و میرفت خونه پسره عکس میگرفتن باهم برامون فرستاده بود، خلاصه من اون دوره با یه پسری دوست بودم، کات کردیم تو عالم بچگی دوستش داشتم خیلی، یسری برگشتیم بهم و قرار شد یه تور باهم بریم، توره رو با بدبختی پیچیدم و رفتیم، بعد دیدم‌ اونجا هییییی مامانم زنگ میزنه رفتارای عجیب غریب داره، یجوری میکنه، نگو این بیشرف شماره مامانمو داده به دوست پسرش بعد پسره هم هی ترس میندازه تو جون مامانم که اره دخترت رفته کثافط گاری با یه گله پسر، ینی داشت یه اعدام برا من درست میکرد با اون کارش، خلاصه گذشت و فهمیذم کار اونه میتونستم عکساش با پسر تو خونه رو بفرستم برا بابا یا داداشش. اونجا هم لر بودن و خیلی زیادی غیرتی و حساس، سرشو میبریدن ولی نکردم، بعد اون قطع رابطه کردم و نیست همه جا بد منو گفت و منو مقصر کرد، 

وای اینکه خوبه، من یسری یه دوستی داشتم، دختره خیلیییی کثافط کاری میکرد، مثلا رابطه جنسی برا یه دختر ...

خدا لعنتش کنه کثافت هرزه

منم تو دوران راهنمایی یه دختری بود همش خودشو چسبونده به من نمیدونم چرا انقدر از من خوشش میومد بعد دختره کل اون منطقه میشناسنش که هرزس

هر روز میومد کبودیاشو نشون بچها میداد و یادمه میگفت لب گرفتن واسه من خیلی عادیه چیزی نیست اصلا و...

اونموقع ۱۳ سالم بود😳😕

خدا لعنتش کنه کثافت هرزه منم تو دوران راهنمایی یه دختری بود همش خودشو چسبونده به من نمیدونم چرا انق ...

برا اونموقع واقعا خیلی سنگین بود این چیزا، هم از جهت سنی، هم از جهت جو جامعه، الان مثلا یه دختر 22 ساله به من بگه رابطه دارم تعجب نمیکنم ، نه تایید میکنم نه تکذیب، ولی برا دحتر 16 ساله مثلا هفت سال پیش همچین چیزی خیلی سنگین بود و بازم انتر حسودی اینگه من یه تور رفتم رو داشت میکرد، نه توره بم خوش گذشت نه بعد تور، هعی، امان از دست این ادما

برا اونموقع واقعا خیلی سنگین بود این چیزا، هم از جهت سنی، هم از جهت جو جامعه، الان مثلا یه دختر 22 س ...

😕👌

برا اونموقع واقعا خیلی سنگین بود این چیزا، هم از جهت سنی، هم از جهت جو جامعه، الان مثلا یه دختر 22 س ...

والا الانم دختره 22.23ساله نمیتونن رابطه داشته باشن مخصوصا تو شهرستانا

والا الانم دختره 22.23ساله نمیتونن رابطه داشته باشن مخصوصا تو شهرستانا

الان فرق کرده زمونه، دخترای 17و 16 ساله داستان میکنن اونم اخرین درجه اش، ما تو اتاق پسر 19 ساله ببخشید ببخشید کاند.وم دیدیم دوست دخترشم 18 سالشه، مردم همه کاری میکننن