امشب رفته بودم رستوران یه پاساژ تو صادقیه،یعنی همچین محل شیک و خفنی هم نبود و اکثر اشخاصی که اومده بودن کاملا معمولی و متوسط بودن با اینحال یه لحظه بلند شدم برم درب خروجی رستوران تو راه یه میزی که تقریبا ده تا دختر نشسته بودن یهو همشون برگشتن منو نگاه کردن و شروع کردن به خندیدن!واقعا واسم عجیبه که کسایی هم که پشتشون به من بود برگشتن و نگاه کردن من یه آرایش خوب بدون هیچ مشکلی داشتم یه مانتو کتی سفید پوشیده بودم با لی جذب مشکی و شال مشکی کاملا هم مرتب و بدون مشکلی بودم،جالبه بدونید بعد از یک ساعت هم که داشتن میرفتن دقیقا از کنار میز ما رد شدن که تولد داشتیم و دست میزدیم هپی برثدی میخوندیم دوباره خندیدن!!نمیدونم همش با خودم فکر میکنم شاید دوست دختر قبلی دوست پسرم بوده که انقد با عقده میخندیدن!میشه خواهشا بگید به چی دیگران میخندن وقتی طرف کاملا مرتبه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا برا منم پیش اومده یه عده شل مغزن به ترک دیوارم میخندن به خودت شک نکن
کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡