2777
2789
عنوان

پدرم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 167 پست
امروز ببخشید دستشویی داشت شدیدا ولی می ترسید بره میگفتم بابا برو میگفت می دونم وایسم شلوارمو کثیف م ...

اخ میدونم میدونم

ببین منو واقعا خدا نحات داد داروهام حالم بد میکرد اولاش،بعدشم که وابستگی مسخره 

ببین من یه ادمی که رنگ لاکم لباسم باید ست میبود یه ادمی که بو عطر بده همیشه شیک باشه همش بیرون همش خرید

این درد منو کشت

الانم گریه م گرفت میگم متاسفانه کامل درمان نشدم به خاطر بچه دارو کامل نخوردم یه تلنگر منو پرت میکنه همون جا

از خدا میخوام کمکش کنه از این مرحله بگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو همون محلی که آروم نشسته همونجا نقطه امنش هست،خیلی جابه جاش نکنید که حمله دست میده بهش،منظور از حمله اینه درونش بهم میریزه نه به شما حمله کنه

همونجا که هست یه چیزی براش بزارید نظرش جلب کنه،موسیقیه سیگاره تسبیحه،کتابه،بالشته تنقلات یه چیزی که لز اینی که هست چند لحظه هم که شده پرتش کنه به خارج از این درون مبهمش

توجه زیادی حال بد میکنه حواستون باشه

اخ میدونم میدونم ببین منو واقعا خدا نحات داد داروهام حالم بد میکرد اولاش،بعدشم که وابستگی مسخره&nbs ...

خودشم روحیه نداره اصلا😭😭😭

من چه خاکی بریزم تو سرم  خدایا 

ببین تو همون محلی که آروم نشسته همونجا نقطه امنش هست،خیلی جابه جاش نکنید که حمله دست میده بهش،منظور ...

هیچی توجه شو‌جلب نمیکنه اون‌لحظه

میگه فقط تنهام‌بذارید برم خودمو بکشم

فقط به خودکشی فکر میکنه

بارها از دستش چاقو گرفتیم وغیره

هیچی توجه شو‌جلب نمیکنه اون‌لحظه میگه فقط تنهام‌بذارید برم خودمو بکشم فقط به خودکشی فکر میکنه بار ...

باید صحبت کنه مشاوره ببرید روانپزشک هی نرید

شاید باور نکنی اون قرصها خیلی کاری نمیکنه که حرف زدن با یه مشاور خوب هزار برابر بهتره

عزیزم دکتر صدر باید حضوری برم مطبش تا وقت بگیرم؟ گفتی مطبش کجاست؟

قدیما که تلفن جواب نمیدادن مطب صدر ولی مثکه جدیدا جواب میدن و ولی روندش اینه که حدودای دوازده یک میری و دکتر میاد به نوبت همرو ویزیت میکنه و گاهی روزا خلوت هم هست و زود نوبت میشه 

مطب دکتر صدر سمت خیابون سهروردی هست اگه اشتباه نکنم بین خیابون شهید بهشتی و شهید مطهری میشه اسم اونجا چهار راه کیهان هست