2777
2789
عنوان

اضطراب

75 بازدید | 11 پست

کیا مشکل اضطراب شدید داشتن یا دچار ترس از تنهایی شدن نمیتونستن تنها بمونن ؟؟با چه روش هایی حالتون بهتر شد چه قد طول کشید

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چطور از کی اینطور شدی چند سالتونه؟ منشاش پیدا کنین رفعش کنین  دلیل اصلیش مهمه

بعد ابتلا کرونا اینجوری شدم هر دکتری که فک کنید رفتم چکاپ کامل سونو و اکو ...از متخصص داخلی بگیر ‌.‌تا این اخرا پیش روانپزشک ..حتی چندجلسه اولش مشاور رفتم هیچ کمکی نکرد رهاش کردم ۳ماهه اینجوری شدم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من فوبیای بیماری دارم و حالم خیلی بده باردارم هستم و عذاب شدیدی میکشم هر کی پستمو دید برام دعا کنه

یکم بگذره نزدیک زایمانت خوب خوب میشی فقط ب این فک کن این روزا میگذره

بعد ابتلا کرونا اینجوری شدم هر دکتری که فک کنید رفتم چکاپ کامل سونو و اکو ...از متخصص داخلی بگیر ‌.‌ ...

روانپزشک اصلا بدرد نمیخوره ی مشت قرص میده روانکاویی بهتره یا روانشناس من مثلا بعد مرگ  پدرم حس میترسیدم همه بمیرن  این  طور افکار همشون منشا داره    ی کاری کنین  ی ورقه اچار بردارید  با یک خودکار  ابی و قرمز  سوال بپرسید از خودتون چرا اینطور شدم از کی دلیلش چیه  خب تنها بشم چی میشه ب دلیل اصلیش میرسید خیلی کمکتون میکنه

یکم بگذره نزدیک زایمانت خوب خوب میشی فقط ب این فک کن این روزا میگذره

بخاطر بارداری نیس قبلا هم اینجوری بودم با کابوس سرطان سینه میخوابم و بلند میشم و روزامو میگذرونم مثل جهنم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
روانپزشک اصلا بدرد نمیخوره ی مشت قرص میده روانکاویی بهتره یا روانشناس من مثلا بعد مرگ  پدرم حس ...

میگم که بعد کرونا اینجوری شدم من خودم درحد ی دکترا روانشناس مطالعه دارم تواین زمینه  ولی این لامصب از بعد کرونا شروع شد وگرنه قبلش من اتفاقا خ ادم خونسرد و صبوری بودم 

بخاطر بارداری نیس قبلا هم اینجوری بودم با کابوس سرطان سینه میخوابم و بلند میشم و روزامو میگذرونم مثل ...

مشاوره برو خ کمکت میکنع اینطوری بعد بدنیا اومدن بچت بدتر میشی تازه روحیت  رو اون بچه طفلی هم تاثیر میذاره