2777
2789
سونوگرافی دقیق و جزعی جنینه...استرس بارداری کلا زیاده هرمرحله بخوای حرص بخوری نمیشه

وای آره والا تازه از غربالگری اول و آمینوسنتز راحت شدم تازه هنوز جواب دوم آمینوسنتز نیمد،برای کدوم استرس بگیرم اخه

خسته ترینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ببخشید من دیروز دیشب پریودیم تموم شده از فرداشب اقدام کنم خوبه واسه بارداری

از روز 14 بارداری فک کنم تخمک ازاد میشه..  ولی از این کیت تخمک گذاریا بگیر مثل بی بی چکه ببین کی تخمکت آزاد میشه بعد اون شب نزدیکی داشته باشین 

و خدایی که به شدت کافیست
از روز 14 بارداری فک کنم تخمک ازاد میشه..  ولی از این کیت تخمک گذاریا بگیر مثل بی بی چکه ...

این کیت تخمک گذاری کی باید بزنم صبح بزنم دوتا خط بیاره شبش باید اقدام کنم 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
اره  صبم میتونی بزنی   اره مثبت شد اقدام کنید

یعنی روزی یدونه باید بزنم تا وقتی مثبت بشه ؟

عزیزم بنظرت فرداشب تا پونزده روز یک شب درمیون اقدام کنم هم خوبه شنیدم شانس بارداری بالا میره

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
یعنی روزی یدونه باید بزنم تا وقتی مثبت بشه ؟ عزیزم بنظرت فرداشب تا پونزده روز یک شب درمیون اقدام کن ...

نه  دو سه شب ی بار بزن  بعدم الان زوده واسه تخمک گذاری تو ماما سایت هس محاسبه تخمک گذاری  اونجا محاسبه کن بعد ی کیت بزن ببین مثبته ولی خو اگ میتونینم هر شب اقدام  کنید موزم اقاتون بخوره خوبه

و خدایی که به شدت کافیست
وای آره والا تازه از غربالگری اول و آمینوسنتز راحت شدم تازه هنوز جواب دوم آمینوسنتز نیمد،برای کدوم ا ...

ببین قشنگ میدونم چی میگی سعی کن استرس نداشته باشی.من دوسه روز استرس بعد کشیدم.ی جوری سرماخوردم دهنم صاف شده