2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دیگه زیاد میگید ده تومن رو

عزیزم اگه بیمه و  پول بنزین‌ و‌ لباسخودتون و  بچه و اینارو حساب کنی با ی تغذیه متوسط همینقدر میشه

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست

اینایی که میگن سه تومن مگه هر روز نون رب بخوری و تو ماشینت به جای بنزین  بشاشی 🤐🤐🤐و 

وگرنه خرج هر روز کم کم ۲۰۰ تومن هست فقط خوراک من به بقیه چیزا کار ندارم 

ماهی ۶ تومن در حالت قناعت اونم اگر بچه مریض نشه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اینایی که میگن سه تومن مگه هر روز نون رب بخوری و تو ماشینت به جای بنزین  بشاشی 🤐🤐🤐و  و ...

واقعا فقط خورد و خوراک که نیست خدای نکرده مریضی دندونی خود بچه هزار تا خرج داره بخدا

واقعا فقط خورد و خوراک که نیست خدای نکرده مریضی دندونی خود بچه هزار تا خرج داره بخدا

روزی کم کم پنجاه تومن بچهها کیک و ابمیوه میبرن مدرسه. نمیدونم ایناها یا نمیخوزن یا تو غار زندگی میکنن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ما هر ماه پول بيمه داريم يه سري هزينه هاي ثابت ديگه هم داريم 

ما دو نفريم البته يه كم بريز و بپاشمون بالاست ماهي پونزده تومن هزينه مونه البته هزينه همه چيز رو حساب كردم بدون اجاره 

خود ماشين هر ماه كلي هزينه داره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزیزم اگه بیمه و  پول بنزین‌ و‌ لباسخودتون و  بچه و اینارو حساب کنی با ی تغذیه متوسط همینق ...

عزیزم منم گفتم بدون لباس..خوب ما بیمه از حقوق کم میشه بنزین هم حساب نکردم..فقط خوراکی ۳و نیم شد...گوشت و میوه و آجیل و همه چی هم خریدم..

ما هر ماه پول بيمه داريم يه سري هزينه هاي ثابت ديگه هم داريم  ما دو نفريم البته يه كم بريز و ب ...

بله عزیزم کلی هزینه پیش پینی نشده هم هست تازه که برای ما هر ماه ی مدلش پیش میاد 

اسم منم زهره است 

عزیزم منم گفتم بدون لباس..خوب ما بیمه از حقوق کم میشه بنزین هم حساب نکردم..فقط خوراکی ۳و نیم ش ...

بله‌ خب شرایط زندگیا فرق داره ‌مثلا بچه تو هرسنی خرجای خودشو داره

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
بله عزیزم کلی هزینه پیش پینی نشده هم هست تازه که برای ما هر ماه ی مدلش پیش میاد  اسم منم زهره ...

خوشبختم عزيزم 

البته شوهر من شغلش ازاده شايد بشه گفت هزينه هاي ثابت سنگين بيشتر از بقيه داريم مثل ماليات يا هزينه تمديد جوازهاش يا هزينه هاي اينجوري

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
روزی کم کم پنجاه تومن بچهها کیک و ابمیوه میبرن مدرسه. نمیدونم ایناها یا نمیخوزن یا تو غار زندگی میکن ...

عزیزم خوب کیک و آبمیوه مقوی هم نیست که میدی میبرن مدرسه...والا من هر روز یه دونه میوه و یه کاسه آجیل میدم میبره مدرسه...هر روزم نون و رب نمیخوریم..ماهی ۲ کیلو گوشت چرخی ۳ کیلو گوسفندی و ۳ تا مرغ..برنج  و شیر وتخم مرغ محلی هم میگیرم که گرونتره...البته من گفتم ۳ و نیم برای ۴ نفر بدون لباس و دکتر و...فقط خوراکی..هر ماه که لباس نیست جز خرید