2777
2789
عنوان

انگل بیایید

1272 بازدید | 16 پست

معذرت میخوام دوستان دیشب فهمیدم انگل دارم تا صبح نخوابیدم😢 یه چیزی توی مقعدم راه میرفت فهمیدم کرمه صبح هم یکیشو دیدم حالا قرص جویدنی گرفتم خوردم ولی دفع ندارم همچنان اون حس خارش و راه رفتنو دارن حتی به واژن هم رسیده. چرا دفع نمیشن؟ (فعلا نمیتونم دکتر برم) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم با گل محمدی که اسهال نمیشم

دمنوش گل محمدی خوب اسهال میکنه من امتحان کردم 

برگ سنا هم اگه داشته باشی خوبه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
چند مرتبه خوب میشم باز برمیگرده الانم علایمشو دارم

دکتر نرفتین برای درمان قطعیش؟چرا باید برگرده اخه؟😓😭اسیر شدم بخدا زندگیم مختل شده واسه این لعنتی افسردگی گرفتم 

دکتر نرفتین برای درمان قطعیش؟چرا باید برگرده اخه؟😓😭اسیر شدم بخدا زندگیم مختل شده واسه این لعنتی اف ...

من پارسال این موقع گرفتارش شدم خیلی داغون شدم شبا با قرص خواب میخوابیدم یه مدت خوب شدم باز یکی دوبار باز برگشت دوباره خوب شدم الانم چند روزه همونجورم

بچه داری‌؟

نه عزیزم من تابستون اینجوری شدم بخاطر خرما خشک بود همینجوری می‌خوردم سرشو باز نمی‌کردم بعد یه مدتی سرشو باز کردم دیدم بیشتر خرماهای داخلشون کرمه وای از اونموقعه گرفتارم چند تا دکترم رفتم ولی فایده ای ندارد قرص میخورم داروهای گیاهی و سیر فراوان اصلا هیچی دیگه حالم بهم میخوره از خودم الان حتی قرصم میخورم بازم خارش دارم نمی‌دونم واقعا دیوونه شدم