من دیگه باور کردم زمین تخته میگن فضا نوردان مثل هالیوود فیلم های تقلبی میسازن که با بند آویزون شدن به یک قسمت که به اصطلاح سفینه فضاییه و میگن اصلا انسان به فضا نرفته و نمیشه هم رفت آسمان گنبدی شکله و دارن اینارو میگن تا برای اومدن دجال و...... ذهنم ترکیدددد دیگه هر کاری هم بکنم باور نمیکنم زمین گرده با این حرفا چیکار کنم جون مادرتون یک چیزی بگین
ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها
واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش میافته اگه همیشه اونهایی که دوستشون داریم، همونقدر دوستمون داشته باشن و اونهایی که میخوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستونها برف بباره و آدمهایی که میخوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچوقت فراموشمون نکنن و پیامهایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همونهایی دریافت کنیم که یکدفعه توی ذهنمون ظاهر میشن؛ اونهایی که دلتنگشون شدیم، بیدلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچکس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیتهای نادرست نکنه و برعکس؛ آدمها مثل مهرههای شطرنجی که کاملاً حرفهای بازی میشه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوبهای انسانی که محدودشون نمیکنن، جلو برن و هیچکس، هیچوقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ARMY
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
عزیرم این کشفی بود که دانشمند ایرانی چند صد سال قبل از گالیله انجام داد . اون موقع هم که هنوز بحث دجال نبوده پس خیالت راحت که زمین واقعا گرده و دجالم گرد یا تخت بودن زمین فرقی به حالش نمیکنه
ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها