2789
عنوان

یه سوال!

67 بازدید | 12 پست

استاد گف مردم وقتی میخوان برن پیش روانشناس با دیدگاه خوبی نمیرن

فک میکنن مریضن

بیمارن و اون فرد دیوانست

سوالش اینه چرا این دیدگاه رو ما داریم و چطور میتونیم تغییرش بدیم ؟

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐

الان بیشتر جا افتاده نسبت به قدیم اتفاقا دیوانه ها نمیرن اونایی ک از دست دیوانه ها کم آوردن میرن.. در کل از جهل میتونه باشه یا اینکه فکر میکنن همه مشکلاتشون رو میتونن حل کنن یا دوس ندارن کمک بگیرن افتشون میاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون به حرف آدمای اطرافمون خیلی اهمیت می‌دیم میگیم فلان کار کنیم مردم چی میگن بریم مشاوره مردم فک میکنن دیوونه ایم اگه دست از این افکار برداریم و حرفای دیگران برامون بی اهمیت باشه و بخاطر خودمون زندگی کنیم نه حرف مردم درست میشه 

جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادر....میدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر.البته خیلی سال است که دوست دارم تورا جان صدا کنم راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی  جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادرعشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر😭😭
الان بیشتر جا افتاده نسبت به قدیم اتفاقا دیوانه ها نمیرن اونایی ک از دست دیوانه ها کم آوردن میرن.. د ...

درسته بعد چ راه کاری دارید؟

چون به حرف آدمای اطرافمون خیلی اهمیت می‌دیم میگیم فلان کار کنیم مردم چی میگن بریم مشاوره مردم فک میک ...

بله واقعا درسته و اشتباه

و راهکاری حل این مشکل

سطح آگاهی مردم از طریق مطالعه و دادن دیتاهای مفید بهشون باید افزایش پیدا کنه ، یادمه یه پزشکی میگفت مردم واسه اسهال زودتر مراجعه میکنن به دکتر تا افسردگی . این نشون دهنده سطح پایین آگاهی مردم از وضعیت روانی خودشونه .

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
سطح آگاهی مردم از طریق مطالعه و دادن دیتاهای مفید بهشون باید افزایش پیدا کنه ، یادمه یه پزشکی میگفت ...

از نظر من فرد مثلا بیمار خودش اصرار دارع یه افسردی ما به هرچیزی فکر کنیم جذب میکنیم!باید پس به چیزای خوب بی اندیشی باید خودت درست کنی

از نظر من فرد مثلا بیمار خودش اصرار دارع یه افسردی ما به هرچیزی فکر کنیم جذب میکنیم!باید پس به چیزای ...

نه عزیزم ربطی نداره ، بیماری روانی هم مثل بیماری جسمی هست ، کاملا واقعیه و نیاز به درمان داره و ربطی به فکر نداره .

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
نه عزیزم ربطی نداره ، بیماری روانی هم مثل بیماری جسمی هست ، کاملا واقعیه و نیاز به درمان داره و ربطی ...

بله درست ممنون از اطلاعاتتون