2777
2789

بجاش تخم مرغ و کره و سیب زمینی بخوری بهتر یا ارده و شیره خرما با بربری، سنگک تازه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم میخوای چاق بشی یا لاغر بشی پیامی که گذاشتی متوجه نشدم ببین عزیزم چه میخوای چاق شی چی میخوای لاغر بشی بهتره که دکتر تغذیه بری خیلی مهمه که آدم همه مواد غذایی بدنش برسه چاق بشه یا لاغر من خودم سر خود رژیم کدو گرفتم که می‌خواستم لاغر بشم تو مدت کوتاه موفق شدم لاغر شدم اما بعد مریض شدم ارزش اینکه بخوای بعد مریض بشی و نداره خیلی فشار بیاد پایین دوستم پیش یه دکتر مشاور تغذیه میره کارش خیلی خوبه آدرس اینستاگرام شماست میزارم گلم خانم رجبی 09353166606

اینستا erezhim