2777
2789
عنوان

دکتر‌ تبریزیان

249 بازدید | 13 پست

کسی  هست که داروهای ایشون  رو مصرف کرده و نتیجه گرفته ؟ 

من میخوام‌ قرص خون و خونساز رو تهیه کنم‌ولی میترسم راستش ضمنا میگن قرص تقویت حافظه هم داره

کسی اگه اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

اره من بر مشکل خودم مصرف کردم نتیجه گرفتم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمایش آهن و هموگلوبین دادید؟ اگه پایینه فروس سولفات بخورین  دارویی بخورید که تاییدیه سا ...

تالاسمی مینورم‌..هیچ دارویی نداره ..کمخونی خیلی اذیت کننده س ..خستگی و بی حوصلگی واقعا کلافه میکنه آدمو ..

توی نت خوندم که داروهاش گیاهیه داروی گیاهی هم مثل داروی شیمایی عوارض زیادی نداره بخاطر همین میخواستم بخرم 

تالاسمی مینورم‌..هیچ دارویی نداره ..کمخونی خیلی اذیت کننده س ..خستگی و بی حوصلگی واقعا کلافه میکنه آ ...

شما باید تحت نظر فوق تخصص خون باشید 

و داروهایی که براتون تجویز میشه همه این علائم رو برطرف میکنه 

تالاسمی مینورم‌..هیچ دارویی نداره ..کمخونی خیلی اذیت کننده س ..خستگی و بی حوصلگی واقعا کلافه میکنه آ ...

داروی شیمیایی وقتی درست و تحت نظر پزشک مصرف بشه هیچ عارضه ای نداره

داروی گیاهی گاهی میتونه خیلی عوارض و آلرژی داشته باشه